Najveći seksualni nagon imaju žene u ovim godinama, tad su najspremnije i za neobavezan seks

Mnogi muškarci se pitaju u kojim godinama žene imaju najveći seksualni nagon

U 30-im, ali i ranim 40-im godinama žene često otkrivaju novu stranu sopstvene seksualnosti i mnogima omiljena aktivnost postaje upravo zabava u krevetu.

Stručnjaci tu pojavu objašnjavaju otkucavanjem biološkog sata i željom da „iskoriste preostale godine za stvaranje potomaka“. Laički rečeno, kako žene stare, više vode ljubav – i to puno više.

U studiji objavljenoj u časopisu „Personality and Individual Differences“ učestvovalo je je 827 žena podeljenih u tri grupe: visoka plodnost (18 do 26 godina), niska plodnost (27 do 45 godina) i u menopauzi (46 godina i više).

Na osnovu odgovora učesnica u internet anketi, istraživači su otkrili da žene koje imaju od 27 do 45 godina (one u kategoriji niske plodnosti) poseduju „pojačani seksualni nagon kao odgovor na smanjivanje plodnosti“ i da imaju „česte seksualne maštarije i aktivan seksualni život, pa su spremne na povremeni seks“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

godinepovremeni seksseksualni nagonzene
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    U slučaju moje žene ovo nije tačno.

  • Dejan

    Tako nekako…🎀

  • Ljiljana

    Koje vi gluposti pišete. Ako neko nije promiskuitetan, nije. Bez obzira koliko godina ima.

  • Anonimni

    Istina. Meni su najbolje one 40+, još dok sam bio u 30im, jer je sa njima seks bio redovan i htele su ga svakodnevno. Sa svim ljubavnicama 40+ sam imao redovan seks pred spavanje i posle buđenja. Već u kasnim 30im su mi ljubavnice postale one 50+. Eee tek su te žene pravi majstori u seksu i tačno znaju da zadovolje sebe i partnera. Najveća razlika mi je bila 16 godina u korist dame. Tada sam imao 37 godina, a ona 53 godine, seks nam je bio svakodnevan i sa puno istovremenih orgazama.

    • Max

      Gledaš puno porniće,i mašta, nisi ti ni video zensku

      • Anonimni

        Ovo ti govorim iz iskustva seljoberu usmrdeli. Ako ti se ne sluša moja priča, slobodan si da ne čitaš, tvoje pravo. Bio sam sa više desetina žena i to u više zemalja, jer mi je posao bio takav, mnogo sam putovao. Porniće ne gledam odavno, niti su u moje vreme bili visokobudžetni, jer sam čovek srednjih godina. Ovo je očigledno pisao neko sličnog iskustva i od ljudi koji imaju takva iskustva je pisano. Kome se ovde sve seljoberu daje prostor prosto je strašno. Prestani da gledaš svet kroz sebe, nismo mi svi isti seljo, ima nas raznih sa raznim iskustvima.