Naučno dokazano, tačno u minut, kada su žene najraspoloženije za seks!

Desilo vam se sigurno da ste poželeli da vodite ljubav sa partnerom, ali on nije bio raspoložen? Razlog tome treba tražiti u mnogim faktorima, a jedan od najvažnijih je činjenica da muškarci i žene uglavnom nisu raspoloženi za vođenje ljubavi u isto doba dana.

Muškarci i žene su veoma različiti na mnogo načina, a stručnjaci su takođe otkrili da u zavisnosti od pola želimo seks u potpuno različito vreme.

Kompanija koja se bavi prodajom seksualnih igračaka Lovehoney sprovela je anketu s ciljem da sazna kada muškarci, a kada žene najviše uživaju u seksu.

Skoro 70% žena žalilo se da njihovi partneri nisu raspoloženi za seks kada njima najviše odgovara da vode ljubav.

U koje vreme su žene i muškarci najraspoloženiji za seks?

Muškarci su u anketi otkrili da više vole da započnu dan seksom. Oni su najraspoloženiji za ovu aktivnosti između 6 i 9 časova. Konkretno, kada bi izračunali prosek njihovih odgovora, ispalo bi da je 7 časova i 54 minuta ujutro najidealnije vreme za seks.

Žene su, s druge strane, sušta suprotnost. Na osnovu istraživanja, oni preferiraju da vode ljubav uveče, između 23 časa i 2 časa ujutru. U proseku su najraspoloženije u 23 časa i 21 minut.

Šta to znači za vaš seksualni život?

Rezultati ankete ukazuju da muški i ženski libido zato nisu vremenski sinhronizovani, ali to ne znači da vi i vaša bolja polovina nikada nećete naći trenutak kada oboje želite seks. Posebno kod žena, raspoloženje zavisi od mnogih faktora, a naročito od toga kakav odnos imaju sa partnerom i kako se i same osećaju u sopstvenom telu. Libido takođe zavisi od aktivnosti hormona i načina života.

Partneri mogu da uživaju u seksu bez obzira na doba dana, ako su oboje fizički i psihički zdravi, osećaju se dobro i imaju dobar međusoban odnos, pun brižnosti i poštovanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

seks.tajmingzene
Komentari (0)
Dodaj komentar