Ne dopadaju im se vaše fantazije (1)

Godinama je bila sa pogrešnim čovekom, što je shvatila tek kad je upoznala njega. Za samo jednu noć – njihovu prvu, nezaboravnu – ispunio joj je sve fantazije, sve o čemu je ikad maštala dok je sanjarila o onom pravom. Ništa nije morala da mu objašnjava; kao da je, nekom magijom, znao svaku, pa i najskriveniju njenu želju.

Ovakve tekstove možete prilično često naći. Da li je neophodno da vam kažemo da je to samo fikcija? Da to u stvarnom životu ne postoji? Da, i stvarne žene i muškarci imaju seksualne fantazije, ali stvarne žene i muškarci nikakvim „magijskim putem“ ni telepatijom ne mogu da pogode šta je to o čemu njihovi partneri maštaju. To im se mora reći ili pokazati. Može se desiti da vam partner (partnerka) ispune neku fantaziju a da im ništa niste rekli o tome – ukoliko su i sami fantazirali baš o tome. U prevodu, sasvim slučajno. I ne, niste nekompatibilni kao partneri ukoliko nemate baš sve iste fantazije još od puberteta. Ukratko: ako želite da vam partner (partnerka) ispuni fantaziju, morate mu reći o čemu tačno maštate. E, tu, naravno, može nastati problem.

Za početak, morate imati jako veliko poverenje u partnera (partnerku) da biste sa njima podelili svoje „bezobrazne maštarije“. Postoji i šansa da im se vaša fantazija jednostavno ne dopadne, da ne žele to da urade. Onda se vi osetite i razočarano i posramljeno – možda je vaša tajna želja suviše prljava? Možda je on (ona) u pravu što ne želi to da radi, jer je to, prosto rečeno, ogavno? Tu se ućutite i „blam“ vas je, pa ne znate šta ćete. Naravno, ni na kraj pameti vam nije da im spomenete još neku od svojih fantazija – ko zna kako bi tek na ono reagovali?

Verovali ili ne, ali predlaganje neke druge od vaših fantazija jeste upravo najbolje rešenje u takvoj situaciji. Nema razloga da se osećate posramljeno što im se prva maštarija koju ste izneli nije dopala; seks je normalan deo života, kao i sve drugo. Da ste predložili vožnju biciklom udvoje (ah, to je tako romantično!), a partner (partnerka) vam saopštili da ne vole bicikl i da nemaju želju da sednu na tu napravu, ne biste se postideli svog predloga, zar ne?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar