Ne jure sve žene „sponzore“

Nije nikakva retkost videti da je bogat muškarac, kojim god putem da se obogatio, okružen doteranim ženama koje žele njegovu pažnju (po mogućnosti, izraženu novcem). To će kod onih koji novac imaju stvoriti uverenje da će svaka žena juriti muškarca s novcem, ali to nije tačno.

Jeste tačno da će uvek biti žena koje se motaju oko muškaraca s novcem (kriminalaca, biznismena, „biznismena“, svejedno), jer se nadaju njegovom novcu, to jest, sigurnosti za koju veruju da taj novac može da im je obezbedi, ali ma šta neki od tih muškaraca mislili, neće svaka žena na taj način pokušavati da obezbedi sebi sigurnost. Nemali broj žena sposoban je da se stara o sebi – neće tražiti posao samo da bi imale neki svoj dinar, dopunu muževljevoj plati, već će tražiti posao koji će im pružiti punu nezavisnost. One žele od muškarca sigurnost, ali ne novčanu, pošto su nju u stanju same da obezbede; žele emotivnu sigurnost, što oni koji misle da novcem mogu sve da kupe nisu u stanju da pruže, jer smatraju da time što ženi daju materijalnu sigurnost nikakve dalje obaveze prema njoj nemaju, već da imaju puno pravo da je ostave kod kuće da pazi na decu dok se oni zabavljaju unaokolo.

Neko će reći – dobro, šta je ovde novo? Ništa nije stvarno novo, samo problem nastaje (jedan od problema, zapravo) onda kad muškarac s novcem pomisli da će ga svaka žena zbog tog novca i zbog toga što mu je ime u ovim ili onim krugovima poznato hteti. A neće, ni blizu. Onda takav muškarac, nenaviknut na odbijanje, ume da postane izuzetno agresivan – zna li ona ko je on, otkud joj pada na pamet da ga odbije, pa on bi deset takvih kao ona mogao da kupi… Ne bi, ne takvih. Nije sve na prodaju.

Šta da uradi žena koju takav muškarac ne interesuje, a proganja je? Da nastavi s odbijanjem sve dok on ne shvati da je njeno „ne“ stvarno „ne“, a ne pokušaj da sebi podigne cenu. A ovakav tip muškaraca mogao bi da se potrudi da shvati da ima žena kojima je jasno da novac nije sve i koje od muškarca žele nešto sasvim drugo. Žele njega.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar