Ne morate da budete veće muško od njega

Ima dama koje, u pokušaju da impresioniraju muškarca koji im se dopada, probaju da, maltene, budu veće muško od njega. To je potpuno nepotrebno – njemu će se dopasti ako imate slična interesovanja kao on, ali će želeti da i dalje budete dama, a ne muško.
Ne mislimo sad na žene koje hrakću i pljuju, žestoko psuju, podriguju, puštaju gasove i na druge načine se ponašaju nepristojno. To je jednostavno nepristojnost, i nema posebne veze s polom, nepristojni ljudi su nepristojni ljudi. Moguć primer onoga na šta smo mislili bio bi fudbal: njih dvoje zajedno gledaju utakmicu, i ona stalno priča o raznoraznim detaljima vezanim za te igrače, timove, šta su radili prošle nedelje ili prošlog meseca, sve živo o tome zna, daleko više nego on. I to može da dovede do toga da on nimalo ne bude oduševljen.
Ukoliko se ta dama zaista u toj meri interesuje za fudbal, to je jedno. Muškarac će najverovatnije biti iznenađen, ali kad shvati da je to njeno iskreno interesovanje, da ona stvarno to voli, nije verovatno da će mu smetati. Međutim, ako oseti da nju to zapravo ne zanima toliko, da je sve to naučila iz želje da impresionira muškarce, ne iz iskrenog interesovanja, to bi moglo da mu bude odbojno. Šta ona pokušava, da bude veće muško nego on? On traži ženu, a ne većeg muškarca od sebe.
Ako vas zaista zanimaju stvari koje se u principu smatraju muškim, samo napred! Vaša interesovanja su vaša stvar, i normalno je da puno znate o onome što vas zanima, tu ničeg lošeg nema. Međutim, ako vam je cilj da se dopadnete muškarcu, nije neophodno da budete pokretna enciklopedija; veliki broj muškaraca biće obradovan ako pokažete interesovanje, navijate onda kad treba, a neće smetati ni ako ponudite da donesete pivo i grickalice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

interesovanjaljubavponašanjepreterivanjeveza
Komentari (0)
Dodaj komentar