Neki načini da ih pozovete da izađu s vama (1)

Svi smo to čuli: ako hoćete da pozovete potencijalnog partnera ili partnerku (ili, barem, potencijalnog prijatelja ili prijateljicu) da izađu s vama, pre ili kasnije morate da skupite hrabrost i to i učinite. Kad bi samo bilo tako lako! Zato, evo nekih manje uobičajenih načina, koji bi vam se mogli učiniti nešto lakšim. Nekima je uspelo, možda uspe i vama.
U kafiću ili nekom lokalu videli ste nekog ko vam deluje interesantno. Ne nosi burmu, nije u društvu s nekim ko deluje kao da je u vezi s njim/njom. Upotrebite papirnu podlogu za šolju, salvetu ili već neko parče papira i napišite: "Da li bi izašao/izašla sa mnom sledeće nedelje?", ili nešto u tom stilu, dodajte ispod "da" i "ne" s kućicama pored, tako da ta osoba može samo da stavi krstić u odgovarajuću kućicu, i prosledite joj taj papir uz olovku. Deluje vam šašavo i detinjasto? Kod mlađih osoba ume da upali, makar zaintrigira tu osobu zbog neuobičajenog pristupa, a i ako budete odbijeni, to uglavnom ne bude izgovoreno.
Sledeći predlog može da "upali" ako se radi o osobi koju slabo poznajete, recimo, poznanik nekog koga vi znate, a ispalo je da ste zajedno na istom mestu (neko slavlje, zajednički izlazak negde…). Ispričajte toj osobi neku interesantnu anegdotu, ali samo dopola, i recite joj da nastavak sledi, sledeće nedelje, kad izađe s vama. Ili joj recite da imate dve zanimljive/zabavne pričice, ispričajte jednu, i obećajte da ćete joj ispričati drugu… Shvatili ste. Nekada upali čak i kad toj osobi vaša priča ne bude baš toliko zanimljiva ili zabavna, zbog načina na koji ste se potrudili da je zainteresujete.
Ako se radi o nekome koga poznajete već neko vreme, ta osoba vas nije pozvala da izađete, ali vam se čini da se dopadate jedno drugom, samo njoj nedostaje hrabrosti, možete pokušati da ubacite sami sebe u njen raspored. Recimo, na njen kalendar staviti za taj-i-taj datum da vas zove i podseti na izlazak, a za nekoliko dana kasnije, stavite i izlazak (na primer, večeru). Vrlo je verovatno da će vas ta osoba barem pitati o čemu se radi, a ako je bar malo zainteresovana za vas, verovatno će, oslobođena brige da će biti odbijena, učiniti ono što joj piše u rasporedu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izlascinacinipoziviveza
Komentari (0)
Dodaj komentar