Neki načini da pokažete ljubav (2)

Juče smo vam predložili neke načine da voljenoj osobi pokažete da je cenite i volite. Danas vam predlažemo još neke – nije uopšte neophodno da ih primenite sve, odaberite ono što vam se dopada, ili sami smislite nešto, glavno je da voljena osoba uvek zna da je voljena i da ste srećni što ste s njom.
Ako voljena osoba ima automobil, ponekad se ponudite da joj ga propisno operete i uglancate, ili da joj pomognete dok to radi. Kao dodatni poklon možete i da joj napunite rezervoar. Komplimenti: svi ih vole. Laskajte voljenoj osobi, ali nečim konkretnim i iskrenim. Želeće još – i vraćaće se po još. A i uzvratiće. Možete i da pošaljete cveće (čak i muškarcu, ako ga baš ne mrzi – cveće šalje jasno razumljivu poruku). Ako cveće nije u vašem stilu, to mogu da budu i baloni uz neku lepu poruku.
Uvek nakon izlaska s voljenom osobom pozovite ili pošaljite poruku, i stavite do znanja da vam je bilo divno i da jedva čekate da se ponovo vidite. Kad je moguće, provedite neko vreme zajedno bez ikakvih dodatnih aktivnosti – ušuškajte se na kauču, sedite uz vatru ako imate priliku za to, po lepom vremenu može i negde u prirodi… Neki parovi vole da sakupe u jednu svesku ili fasciklu sitnice koje ih podsećaju na lepe zajedničke trenutke (fotografije, bioskopske ili neke druge ulaznice, može i letak koji su dobili neke posebne večeri…).
Povremeno, zagledajte se voljenoj osobi duboko u oči i recite joj da ste srećni (ili zahvalni, ili oboje) što ste je pronašli i što ste s njom. A ponekad možete i da učinite nešto što vas baš i ne oduševljava, ali znači voljenoj osobi, na primer, da s njom gledate utakmicu ili seriju koju inače ne biste gledali. Moglo bi da vam pričini zadovoljstvo već i samo to da je posmatrate kako uživa. Ako voljena osoba voli pecivo, iznenadite je tako što ćete ga ponekad poslati na njeno radno mesto, u dovoljnoj količini da ga podeli s kolegama.
Najdirektniji i najjednostavniji pristup ume da bude i najefektniji. Recimo, kada licem u lice kažete voljenoj osobi neki kompliment koji je fokusiran na vas (kao: „Kada sam s tobom, osećam se…“). Na takav kompliment ne može se odgovoriti inače prečestim: „To je sitnica“ niti nekim drugim načinom da se kompliment umanji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavnacinipokazivanjeveza
Komentari (0)
Dodaj komentar