Neobična po svaku cenu

Postoje žene koje prilično odudaraju od standarda i ponose se time. Interesuju se za sve što je egzotično; možete ih naći na časovima joge, kursu feng-šuija, na koncertima eksperimentalne muzike… Pričaće vam o tome kakva vam je aura, da li su vam čakre dovoljno otvorene (nisu, naravno, a one umeju da vam pomognu da se oslobodite), sve što je misteriozno i neobično njima je privlačno. E, sad, ako ste takva žena, vrlo je verovatno da imate problema da nađete partnera.

Ukoliko izgledate slatko, on neće pobeći čim počnete da mu pričate o čakrama. Možda će čak neko vreme zainteresovano i da sluša (uzgred budi rečeno, gde ste još upoznale muškarca, osim na časovima joge? A tamo ih nema baš puno…). Međutim, problem je što se verovatno ne zaustavljate na tome.

Onog trenutka kad pokušate da „preobratite“ muškarca, on pobegne glavom bez obzira. Tako svaki put – dok tužno ne zaključite da imate lošu karmu i da vam nije suđeno da u ovoj inkarnaciji nađete partnera. Uopšte ne mora da bude tako.

Sasvim je u redu ako se interesujete za neuobičajene stvari. To što verovatno volite i da se neuobičajeno oblačite takođe je vaše pravo. Samo, imati interesovanja je jedna stvar; pokušati da naterate partnera da im se posveti s istim žarom s kojim ste im posvećeni vi je nešto sasvim drugo – to je nasilje.

Da ne bude zabune: slobodno ostanite ono što jeste. Budite neobični koliko god želite – samo nemojte svoje stavove i svoja interesovanja nikome da namećete, naročito ne osobi za koju se nadate da bi mogla da vam bude partner. Prihvatite da vaš partner ima svoja interesovanja (pa makar ona bila i tako obične stvari kao što su fudbal i pivo) – ako vi prihvatate njegova interesovanja i on prihvata vaša, imate odličnu osnovu za izgradnju stabilne veze. Niko ničega ne mora da se odrekne – samo treba da prihvatite i osobu koja je malo drugačija od vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

interesovanjeneobičnorazličitost
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Mimi Mis

    Tekst nije po mom ukusu. Blago sam rekla da nije tačan. Ja sam neobična žena. Idem na casove joge, ali to je moj način da se opustim. Imam običnog muža, običnu decu i običan posao koji obožavam. Neobično je samo to što volim jogu, ali nikoga nisam smarala svojom ljubavlju prema jogi. Tako, postoje obično i pomalo atipične žene. Pored joge, volim da ronim i da vozim rolere. Imam preko 50 godina, možda i to nije obično za moje godine. Još nešto, imam puno obožavatelja. Moje mlađe koleginice kukaju kako im se niko ne udvara pa imaju problem da nahrane ego. Ja im kažem da počnu raditi nešto što nije uobičajeno, mislim da baš to intrigira mušku populaciju. A da nisam takva, sigurno bih bila strašno dosadna i mužu i deci. Ovako imaju baš mamu koja nije kao sve, dosadna. Pozdrav svima, možda sam i prosvetlila neke koji se smaraju.

  • Lana Popović

    Šta znači biti neobična osoba – dama? Svaka devojka, žena, koja ima svoja interesovanja, svoj hobi, svoj posao, način provođenja slobodnog vremena i dosta različitih sadržaja u njemu, i koja se ne uklapa u kliše „kako jurcati za muškarcem i uloviti ga, i kako se udati“, etiketira se kao „neobična“. Van pameti.