Nezaboravno solo uživanje: Kako do savršenih orgazama u karantinu

Ako vreme tokom izolacije morate da provodite sam, to ne znači da ste osuđene na život bez seksualnog užitka. Štaviše, možete ga usavršiti uz pomoć seksualne terapeutkinje Šan Bodram koja je za portal MadameNoire otkrila ženama nekoliko vrlo korisnih trikova kako da iskoriste postojeće resurse u svom domu za iskustvo koje će dugo pamtiti.

Voda 

Ako imate kadu, napravite sebi kupku, uživajte u njoj, opustite se, a onda pustite mlaz vode i pokušajte da namestite zadnjicu pod slavinu tako da vam mlaz pada od anusa prema klitorisu. Probajte odgovara li vam više direktan podražaj na klitoris ili indirektan. Neke žene imaju izuzetno osetljiv klitoris i jednostavno ne podnose direktnu stimulaciju.

Ako vaša glava tuša ima nekoliko opcija – prava ste srećnica. Isprobajte ih sve, ali Šan je sigurna da će vas mlaz koji oponaša slavinu dovesti do vrhunca. Neverovatno koliko malo vam je potrebno za savršen orgazam, a sredstvo kojim ćete ga postići već je u vašem kupatilu.

Kokosovo ulje 

Priuštite svom intimnom području masažu. Pritom koristite kokosovo ulje čiji je pH primeren toj zoni na telu, nežno masirajući usmine, klitoris, bedra, stomak. Prepustite se svojim rukama. One najbolje znaju šta vam prija i uživajte. Ako nemate kokosovo ulje, poslužiće maslinovo, avokadovo ili lubrikant.

Seksualni užitak je i više nego dobrodošao u vreme kada ste uskraćeni za fizički kontakt. Štaviše, on je jedan od bitnih elemenata brige o sebi. Oslobađa od stresa, izuzetno efikasno opušta i ublažava bolove, a pritom podiže raspoloženje jer se tokom orgazma u telu pojačano luče oksitocin i endorfin, hormoni sreće i zadovoljstva.

Osim toga, pokušajte da održite privid normalne situacije, odnosno koliko god je to moguće, radite stvari koje bi radili i inače i upravo one pomažu da ostanete psihički stabilni.

Na primer, umesto druženja u parku, kafiću ili u kući prijatelja, s njima se družite preko društvenih mreža. Intimnija ljubavna druženja su takođe lako izvodljiva. Ukoliko imate dečka, pozovite ga i neka razgovor ode u malo delikatnijem smeru. Prepustite se maštanju.

Opustite se i uživajte. Svi uslovi su zadovoljeni  – neće vam niko upasti u sobu, a vremena imate. Sve je spremno da sebi priuštite nezaboravno iskustvo i ponovite ga što pre.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

masturbacijaorgazam
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Al Zasrah

    Ljudi plaćaju tehničku vodu po ceni pijaće, a za jedan ovakav orgazam sa tušem bogami bi se potrošilo par kubika.Lakše je to na klasičan način ako je već neko „solo“, prstima…