Nije ga briga za vaše kilograme viška

Nije mali broj dama koje se plaše da se više neće dopadati svom dragom ako se ugoje, recimo, pet kilograma. A njega za te kilograme uopšte nije briga. Tačnije, jeste ga briga, ali u smislu znatno drugačijem od onog da mu voljena osoba više neće biti privlačna.
Ako se ona ugoji toliko da joj to ugrožava zdravlje (što je znatno više nego ako ona ne može da uđe u farmerke koje su joj bile tesne i kad ih je kupila), svakako da će se on zabrinuti. Ima muškaraca koji u takvim prilikama neće reći ništa, ne zato što im nije stalo, nego zato što ne znaju šta bi mogli da kažu a da time pomognu voljenoj osobi. Ima i onih koji će "bockati" dragu zbog ugojenosti, ne iz zlobe, već zato što pokušavaju da je navedu da povede računa o svom zdravlju. Biće i drugačijih pristupa – ali će biti zasnovani na brizi za njeno zdravlje, a ne na estetskom.
Takođe, ukoliko je ona nesrećna zbog (stvarnog ili izmišljenog) viška kilograma, i to će ga zabrinuti. I opet, ne zbog samih kilograma, već zato što je voljena osoba nesrećna. Što se njega tiče, ona mu je i dalje privlačna, tih nekoliko dodatnih kilograma ne čine je nimalo odbojnom u njegovim očima (moguće je da mu se i više dopada tako, s izraženijim oblinama). Ono što ga brine je što se ona oseća loše – on bi želeo da ona bude srećna.
Dakle, drage naše dame, njega zaista, ali zaista nije briga što ste se vi ugojile nekoliko kilograma, ne u smislu da će prestati da vas voli. Ukoliko ugrožavate sopstveno zdravlje, ili ukoliko ste nesrećne, naravno da će on biti zabrinut – baš kao što bi bio zabrinut i da na neki drugi način ugrožavate svoje zdravlje ili ste zbog nečeg drugog nesrećne. Što se ljubavi i privlačnosti tiče, nekoliko kilograma tamo-ovamo ne čine mu nikakvu razliku – sasvim je moguće da ih ne bi ni primetio da mu vi na to niste skrenule pažnju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brigakilogramiljubavmuškarcinesrećapažnjasrećavezazdravlježene
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Lana Popović

    Dame sa viškom kilograma trebalo bi da vode računa o svom zdravlju i izgledu prvenstveno zbog sebe, a ne zbog svojih partnera. A partnerima kojima to ne smeta – pa oni svoje debeljuškaste partnerke doživljavaju kao mame – a mamama se ništa ne zamera.