Nije im lako: O čemu razmišlja većina muškaraca pre prvog seksa s novom partnerkom

Većina muškaraca više je usredsređena na to da ne pogreši u nečemu, nego što razmišlja o eventualnim „kiksevima“ partnerke za vreme seksa.

Tipičan scenario mogao bi da izgleda i ovako: Počinje predigra uz poljupce i milovanje i muškarac se automatski pita: “Hoće li se ovo stvarno dogoditi?“.

Kombinacija neizvesnosti i goruće želje često rezultira većim trudom u predigri. Međutim, kod mnogih muškarca se u ovim trenucima, koji bi trebalo potpuno da ih obuzmu, javlja zabrinutost zbog “tehničkih“ detalja (pogotovo ako je u pitanju prvi seks) – hoće li svladati kopču na grudnjaku, hoće li se u pravom trenutku setiti gde je ostavio kondom, da li je sklonio svoje prljave čarape ili su još pored kreveta…

I nervi trpe!

I tako se, dok predano pokušavaju da podignu stepen uzbuđenja kod partnerke, neizvesnost ostvarenja cilja, kao i budno praćenje reakcija na ono što preduzimaju – nastavljaju. A onda, kada se partnerka potpuno predaje, uzbuđenje muškarca još više raste, piše miss7.

Osim neverovatnog uzbuđenja, nervi počinju da trpe zbog brige šta se događa u najvažnijem delu tela. Jednostavno, muškarci svaki put žele da seks bude vruć, zabavan i neobuzdan. Naravno, i najbolji koji ste dotad doživeli!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavpartnerkaseks.
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Adolf

    Nikad o tome nisam razmišljao gornjom pametnijom glavom, uvek sam prepustio inicijativu onoj donjoj i glupljoj glavi.Ona je odradila sav potreban posao, i dan danas odrađuje.Tu nema šta da se razmišlja nego da se „radi“.Tu nema izgovora niti mesta za izvinjavanje zbog neke nervoze, bila bi velika sramota.A to niko ne želi da doživi i da se osramoti na takav način.Mozak isključi i pusti hormone da odrade svoje.