Nije mu do četovanja, pa šta?

Postoje ljudi koji jako vole komunikaciju putem četa, SMS porukica, telefona, naročito kad su se nedavno upoznali s potencijalnim partnerom ili partnerkom, i onda shvate kao nezainteresovanost to što druga strana možda ne voli toliko takav oblik komunikacije.
U današnjem užurbanom svetu nije uvek lako naći vreme ni da upoznate nekog novog, a jednom kad nekog upoznate, lako se može desiti da ne možete da se viđate onoliko često koliko biste želeli. Oboje ste prezaposleni, možda vam je teško i da međusobno uskladite rasporede… Uz sve to, možda vi jako volite komunikaciju preko interneta (čet, elektronske poruke…), putem SMS poruka i slično, i želite da makar na taj način intenzivno komunicirate s novim partnerom (ili partnerkom). I onda, vidite da su i oni trenutno prisutni na, recimo, Fejsbuku, probate da četujete s njima, a oni vam ne odgovore odmah, ili vam ne odgovore uopšte. I to shvatite kao uvredu upućenu vama lično – hej, pa da su oni vama poslali poruku, smesta biste odgovorili, jer vam je stalo do veze i do njih, zašto i oni ne postupaju na isti način?
Najčešće nema ničeg ličnog u njihovom postupku. Moglo bi da se radi o tome da trenutno nešto hitno pričaju s nekim drugim (poslovno, porodično…), da su zbog nečega ulogovani, ali da zapravo nisu za kompjuterom, a moglo bi da se radi i o tome da ne vole komunikaciju preko interneta, može za nešto usputno, ali kad se radi o ozbiljnim stvarima, kao što je veza, žele da to bude uživo. Ono što ide preko interneta im je "za nuždu", ali ne vole to, niti žele da s partnerom ili partnerkom komuniciraju na takav način.
Šta učiniti ako partner ili partnerka ne pokazuju baš neki entuzijazam za komunikaciju preko interneta? Ne shvatati to lično. Ako s vama ne žele da komuniciraju uopšte, onda je vrlo verovatno da su ili trenutno u jako velikim problemima, ili da nisu zainteresovani; ali ako su vrlo voljni za viđanje i komunikaciju uživo, ali ne i za ćaskanje preko interneta, prihvatite da s njima takvu vrstu komunikacije nećete imati (nije da je ključna za vezu, osim ako vam je veza trenutno na daljinu), i pokušajte da ih češće viđate i češće s njima uživate uživo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

internetnezainteresovanostveza
Komentari (0)
Dodaj komentar