Nije neophodno mnogo doterivanja na početku

Mnogi će se na početku veze truditi da se posebno doteruju, naročito dame, kako bi privukli osobu za koju su zainteresovani. A neki to neće učiniti, i to namerno: želeće da vide koliko je ta osoba zainteresovana za njihovu ličnost, a ne samo za njihov dekolte.
Da ne bude zabune, naravno da ne mislimo da, kad se viđate s novim muškarcem, treba da se pojavite masne kose koja visi u fronclama, u staroj, ofucanoj trenerci koju ko zna koliko dugo niste oprale. Niti mislimo da on treba da se pojavi u prljavoj odeći, neistuširan ko zna koliko dugo, s bradom od tri dana. Takav postupak bio bi prilično siguran preduslov da svakog normalnog odbijete od sebe. Naravno da treba redovno voditi računa o ličnoj higijeni, nezavisno od toga da li se viđate s nekim novim; svakako da ne treba da budete u neopranoj odeći ili odeći koja se raspada.
Ono na šta mislimo jeste to da ne morate smesta na početku otići kod frizerke po neku specijalnu frizuru (ukoliko vam je ionako bilo vreme za šišanje, tada je normalno da odete), da nabavite preskupu lepu haljinu i nove cipelice koje ćete potom uz tešku muku otplaćivati, i našminkati se kao da idete na neku veliku svečanost. Neće smetati da se nekom prilikom tako pojavite, ali nije loša ideja da ne budete takve prilikom svakog viđanja s novom osobom; bilo bi dobro dati joj priliku da vas vidi u nečemu jednostavno udobnom, kao što su džemper i farmerke (čisti, naravno), u nečemu što ne ističe vaše grudi i guzu u prvi plan. Ukoliko on tada postane nezainteresovan, pa, bar znate da su ga prvenstveno interesovale vaše grudi i guza; želite li takvog? A ako ostane uz vas, vrlo je verovatno da ga ipak interesuje više od vaših zanosnih oblina.
Ovo je bila uopštena priča. Ukoliko spadate u dame kojima je normalno da svakog dana dosta vremena posvete pažljivom šminkanju i doterivanju (naravno, i uz svu potrebnu ličnu higijenu), upoznavale se s nekim novim ili ne, ne bi imalo smisla da oblačite nešto što inače uopšte ne nosite kako biste svog potencijalnog dragog stavljale na probu. Budite svoje, samo napred! Ali, ako ste najviše svoje u udobnom džemperu i farmerkama, nemojte se siliti da svaki put budete u maloj crnoj haljini i na visokim potpeticama, osim ako planirate da vam to bude novi imidž i da tako provedete ostatak života. Dopustite mu da vas upozna onakvim kakve stvarno jeste – samo tako ćete privući onakvog kakvog stvarno želite u svom životu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

doterivanjemuškarcipocetakupoznavanjevezažene
Komentari (0)
Dodaj komentar