Njegov strah: stariji a i dalje sam (2)

Juče smo pisali o nekim ne baš prijatnim stvarima koje, prilikom potrage za devojkom, primećuju ne-više-mladi-kao-što-su-nekad-bili muškarci. Danas pišemo o još nekim – naravno, ovaj tekst ne odnosi se na sve muškarce koji još nisu u dugoj vezi, a više nisu u prvoj mladosti, već samo na neke.
5. Pritisak postaje sve jači. Zbog povećane izbirljivosti, odnosno sklonosti određenom tipu, manji je broj izlazaka, a samim tim raste i pritisak da izlazak mora da bude dobar, da stvari moraju da uspeju. A taj pritisak nije nimalo prijatan.
6. Žurke postaje teže izdržati. Ne mislimo nužno bukvalno na žurke, već na izlaske i zabavu uopšte. Kako godine idu, postaje teže podneti veću količinu pića pre nego što vas "patosira", umor i iscrpljenost stižu ranije, češće su večeri kada je umor takav da do izlaska i ne dođe. A kad do izlaska dođe, neretko to bude s prijateljima koji ranije kreću kući jer ih sutra rano čekaju obaveze.
7. Vreme ne laska izgledu – a devojke ostaju lepe. Tačnije, njega sustižu godine, stomačić postaje uočljiviji, mišići slabiji ukoliko redovno ne vežba, a i dalje baca oko na mlade devojke, koje izgledaju, pa, mlado i zategnuto. Sad, nije nemoguće da se mlada devojka zaljubi u njega, ima i mladih devojaka koje bi prihvatile starijeg muškarca s debelim novčanikom, ali je ta druga varijanta problematična ukoliko njegovi prihodi baš i nisu nešto, da i ne spominjemo da ne vodi u ljubav.
8. "Fore" su im zastarele. Citiranje trenutno aktuelnih filmova ili bar filmova koji su u skoro vreme bili popularni može da bude dobar uvod u "muvanje", samo što su "fore" koje su njemu bile "kul" bile u filmovima snimljenim pre nego što je devojka kojoj prilazi uopšte rođena. Drugim rečima – opet se oseća kao dinosaurus kojeg je pregazilo vreme.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavmuškarcistrahusamljenostveza
Komentari (0)
Dodaj komentar