Njeni bivši – kreteni

Kao što su neki muškarci skloni tome da o bivšim partnerkama pričaju kao o ludačama (sve odreda su bile potpuno nenormalne), tako su i neke dame sklone tome da o bivšim partnerima pričaju kao o kretenima (svi odreda su bili kreteni). S takvim osobama je dobro biti oprezan, kako se jednog dana i vi ne biste našli na spisku „kretena“.

Dešava se da neko bude s pogrešnom osobom. Može se desiti da ona neko vreme bude s nekim za koga se ispostavi da je budala, nasilnik, kreten… Možda nije u startu videla kakav je, možda je lagala sebe i videla ono što je želela da vidi. Dešava se. Svakom se to može desiti – jednom ili dvaput. Već kod trećeg puta nije loša ideja postaviti pitanje da li ona zapravo, iz ovih ili onih razloga, traži baš „kretene“, da li se baš za takve „lepi“, da li baš takve privlači.

Sve to, naravno, pod pretpostavkom da njeni bivši partneri zaista jesu bili „kreteni“. Postoji i mogućnost da nisu, da se radilo o sasvim normalnim muškarcima koji nisu hteli da udovolje svakom njenom hiru pa ih je ona odbacila kao „kretene“.

Dame sklone tome da večito ocrnjuju sve ili skoro sve bivše partnere trebalo bi da budu svesne toga da istovremeno ocrnjuju i sebe. One su birale da budu s tim „kretenima“, pa se ili „lepe“ za takve, ili im niko ne valja, ma kakav zapravo bio. Da i ne spominjemo da prilikom upoznavanja potencijalnih partnera nije dobra ideja stalno pričati o bivšima, jer to ostavlja utisak da te bivše veze za vas još uvek nisu gotove, da s prošlošću niste raščistile, što znači da niste zaista u stanju da stupite u novu vezu; stalno će se za vama vući „repovi“ prethodnih.

Oprezno s olakom klasifikacijom ljudi (uključujući i bivše partnere) i oprezno s onima koji olako maltene sve iz svoje prošlosti opisuju kao kretene – osobi koja tako olako klasifikuje verovatno ćete jednog dana i vi biti „onaj moj bivši, kreten“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bivšiljubavmuškarciupoznavanjevezažene
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    Samo ne znam koga sam stavila na prvo mjesto, ocijenila, po nekakvoj rang-listi. Znam, i inače se sve boduje, odvaže, čak i reakcije i riječi na nešto, pa ispadnu suvišne, prikrivene i zadržane za sebe. Kako smo „odabrali“, tako smo ili toliko, po čemu smo i dobri. Sasvim dovoljno za ovaj put. A kad će biti drugi put? Možda i nikad ili u onom SADA. Ko to da zna kad dolazi iz daleke prošlosti i skore budućnosti i izmicanja u prvom redu, naravno, uzmicanja, hladan znoj i tjeranje đavola.

  • Miša Jović

    Neko ko misli da je jako dobar, a izabere loše partnere – u čemu je onda dobar?

  • Nataša Gajić

    U jednom trenutku svakako ste jedno drugom „kreteni“ čim niste (više) zajedno. Niko ili bolje rečeno ni jedan od njih dvojice mi ne valja i nije mi po volji. I zato svako malo „raskidam“ sa obojicom, kad god dođe do tačke ključanja „vičem“ šta mi drago i šta mi nije pravo.