Noćne poruke

Otprilike je dva sata noću, iz nekog razloga još uvek niste zaspale. Možda je za vas uobičajeno da ste u to doba budne, a možda vas muči nesanica. Tek, bilo da gledate televiziju, pokušavate da zaspite ili surfujete internetom, trgne vas signal za poruku na mobilnom. U dva noću? Pogledate o čemu se radi – to je poruka od muškarca s kojim, kao, izlazite. Poruka je puna oduševljenja i komplimenata za vas i tom porukom muškarac vas pita da li ste raspoloženi da se vidite – u to doba.

Ukoliko se u tom trenutku dosađujete i nešto vam se ne spava, može se desiti da budete u iskušenju da odgovorite: „Znaš gde sam…“, ili nešto slično. Međutim, izuzev ako se zaista odlično poznajete s tim muškarcem, izuzev ako među vama već postoji dogovor da su pozivi i poruke u gluvo doba noći dozvoljeni pošto ste oboje noćne ptice, nije preporučljivo da prihvatite njegovu želju.

Kao jedno, ako baš želi da vas vidi, mogao je i ranije da vas se seti, a ne u trenutku kada je (najverovatnije) pijan i dosadno mu je; mogao je ranije da se dogovori s vama da se vidite. Pored toga, u gluvo doba noći šalju se poruke i zove se ili ako već postoji dogovor da je to dozvoljeno, ili ako se desilo nešto od ne daj bože situacija – teška nesreća, smrtni slučaj i slično. Poslati nekom poruku u to doba samo zato što ste raspoloženi za malo seksa nevaspitano je.

Čak i ako ste baš tada raspoloženi za seks – na šta će taj seks da liči? S njim skoro sigurno pijanim (trezne osobe ne šalju takve poruke noću, ili, ako je poruka bila izuzetno entuzijastična, ne šalju takve poruke uopšte), moguće je da se i oseća na znoj i cigarete (i ako je nepušač, verovatno je da bar pola populacije kafića u kome je zaglavio to nije)? Ne samo da „ugođaj“ ne bi bio romantičan, romantika nije uvek obavezna – vrlo je verovatno da bi bio odvratan.
Šta, dakle, učiniti kada vam u sitne sate stigne takva poruka? Ama baš ništa – ne odgovarajte, možete i da isključite mobilni da vas eventualnim pozivom ne bi probudio. Ujutro mu možete poslati poruku u kojoj ga pitate da li ga muči glavobolja ili možete biti fine i „ortak“ (ako mu se takve stvari inače ne dešavaju) i praviti se da se ništa nije desilo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar