Obratite pažnju: 99% ljudi pravi ovu grešku tokom ljubljenja

Tokom poljubaca treba da budemo opušteni, da, ali postoje neke sitnice koje se moraju imati u vidu

Poljubac — jedan od najvažnijih trenutaka na početku veze i jedan od najlepših načina iskazivanja ljubavi, naklonosti, nežnosti… Ako se izvodi s pravom osobom i na pravi način, poljubac će učiniti da kolena zaklecaju, puls ubrza, da se razum pomuti, a dlanove počnu da se znoje. Međutim, šta kad neko sve vreme radi nešto što vam smeta i izaziva nelagodu ili, jednako užasno, dosadu? Ili još gore, šta ako ste baš vi ta osoba koja pravi ovakve greške?

Koliko jezika koristite?

Naravno, nikome ne prija kada sve vreme „juri“ jezik po sopstvenoj usnoj duplji i oseća se napadnuto, ali jednako neželjen efekat izaziva kada se koristi premalo jezika. Važno je da poljubac započnete zatvorenim usnama, a tek potih i otvorite i pustite trenutak i reakciju partnera ili partnerke da vas vode. Najvažnije je pronaći pravu meru, budući da malte svi greše baš u ovom „koraku“.

Počinjete li agresivno?

Holivudski poljupci koji se dešavaju iznebuha i prikuju nekoga za orman izgledaju prikladno u filmskoj sceni i u određenom kontekstu, ali u stvarnom životu su uglavnom vrlo neprijatni i lako se mogu shvatiti kao agresija. Pored toga, taj prvi kontakt usnama može da zaboli umesto da bude prijatan, nežan i pun iščekivanja.

Šta radite s rukama?

Jedno od čestih pitanja je šta činiti s rukama tokom poljupca i da li možemo da delujemo prenapadno ako se previše brzo prepustimo strasti, ali i delujemo li nezainteresovano ako s rukama ne radimo baš ništa. Idealno je da držite u zagrljaju svog partnera onako kako se drži beba — nežno, ali čvrsto, a za dalje će vam sam pokazati trenutak…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubljenjepoljubac
Komentari (0)
Dodaj komentar