Od ove tri vrste muškaraca bežite glavom bez obzira

Nisu svi muškarci isti – logično, ali nisu svi ni stvoreni za duge staze. Neki su emotivno ostali na emotivnom razvoju tinejdžera. Bez obzira na to što ovakvi tipovi muškaraca umeju da budu izuzetno simpatični i privlačni, ono čemu ne treba da se nadate jeste preterano duga veza sa njima, ili još nešto ozbiljnije.

Loš momak, ali vi mislite da ćete ga ukrotiti

Pa, to vam je kao da trenirate divljeg konja. Proces će ozbiljno potrajati, ali na kraju balade ćete ostati bez živaca i volje. Ima ona stara narodna – staro krivo drvo ne možeš ispraviti. Loši momci vole samo sebe i način na koji žive, a ne vas.

Doći će maca na vratanca

Nema ništa od frajera kojeg dugo čekate. Čekate da se uozbilji, da se sabare, da se oduzme, da se smisli, da napravi karijeru i na kraju će se vaša romantična uobrazilja pretvoriti isključivo u čekanje. Niko se nije usrećio čekanjem.

Drug, ali više od druga

Još jedna koska. Ovo je tip frajera koji je dobar samo u ovom trenutku, ali ne i na duže staze. Niko ne kaže da drugarstvo ne može da preraste u nešto više, ali ako je odnos zasnovan isključivo na druga sa određenim beneficijama, znate na koje mislimo, to je kratkotrajno rešenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muškaractipoviveza
Komentari (0)
Dodaj komentar