Odmah prepoznajte preljubnika: Muškarac koji vara uvek izgovara ovih 6 rečenica

Ako su vas prevarili u prošlosti, verovatno ste već čuli neke (ili sve) fraze u nastavku.

1. „Ništa nije značilo“

Ako mu već ništa nije značilo to što vas je prevario, zapitajte se koliko mu znači vaša veza kad je u stanju da je pogazi zbog nečeg što mu ništa nije značilo.

2. „Nikad to neću ponoviti“

Kao što kažu, jednom varalica, uvek varalica.

Morate to gledati iz perspektive varalice. Ako je to uradio jednom zašto ne bi ponovo? Samo će se sledeći put više potruditi da bolje zataška stvari. Ne veruj mu.

3. „Žao mi je“

Žao mu je što je uhvaćen! Da mu je žao, ne bi trčkarao s drugim ženama.

Narcisi se obično ne brinu o osećajima drugih ljudi. Pretvaraće se da brinu, ali da su se brinuli zbog vaših osećanja, ne bi učinili ono što su učinili. Vaša reakcija bi trebala da bude: „I meni je žao. Žao mi je što sam trošila vreme na tebe. Ali idem dalje. ”

4. „Ti si me na to naterala“

Nijedna žena nikada nije naterala svog muškarca da zaluta. Nije stvar u tome šta ste učinili ili niste učinili zbog čega mu je oko odlutalo. Radi se o njegovoj ideji da zaslužuje imati sve što želi, čak i ako je to izvan okvira onoga što smete da radite u braku ili vezi.

5. „Bio sam depresivan“

Ako tvrdi da je bio depresivan i jedini izlaz iz problema mu je bio da vas prevari, onda se zapitajte kako će se nositi sa problemima u budućnosti. Hoće li na svaki problem otrčati drugoj ženi? Pa velike su šanse.

6. „Dosadilo mi je tvoje zvocanje“

Muškarci će svaki problem svaliti na žensko zvocanje, šta god on pogreši reći će da je žena kriva za to.

Ali ničije zvocanje neće oterati muškarca drugoj ženi, to će učiniti njegov loš karakter.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarcipreljubnicirečenice
Komentari (19)
Dodaj komentar
  • Ana

    Ovo sam citala u nekom zenskom casopisu,sedamdesetih.Tada su takvi tekstovi sluzili za zabavu,nismo ih uzimale za ozbiljno.Sad nemogu posluziti nizasta, jer nepripadaju ovom vremenu!

  • Doktor

    ….,ako zivis sa psihopatom koja ti krv pije,pa otisao bi na drugi svjet a ne drugoj zeni 😉

  • Nina

    Ljudi nisu monogamna bica!I ima drugih bitnijih stvari sem prevare,prevario me,pa sta ,i ja cu njega,a i ne moram.Ima bitnijih stvari od toga!

    • Krioserver

      Prve tri si opravdanja i jesu glupa. Druge tri su realni razlozi. Pitanje: Kojih 6 rečenica koriste žene?

  • GagiLi

    Šta ako je muški partner kvalitetan, a žena ga zapostavlja bez razloga? Šta ako je on romantičan, vredan, vatren, duhovit i zgodan, a prevari ženu? Zbog čega? Zašto žena manipuliše seksom i ima kalkulator u glavi i među nogama? Zašto zloupotrebljavaji ljubav muškarca prema njoj i deci/detetu? Ko u braku ubija romantiku, ljubav i bliskost i kako?

    • Anonimni

      Jel ovo nesto iz 19. veka ? Apdejtujte se malo ljudi, ovo veze s vezom nema. Kakve recenice i izgovore muskarci i zene sad izmisljaju, ovo je cista smejurija. 🤓

  • Anonimni

    A sta kazu zene kad varaju?P.S.Prve pocele sa vezom,bez obaveza!!!!

    • Anonimni

      Ne ne,zene obicno imaju zelju da provere sebe da li ih jos uvek muskarci odmeravaju od glave do pete,u prevodu da li jos vredi kao dobra zenska.Međutim mnoge su se i zaigrale.Sta cemo s tim,to se gura pod tepih.Tako da,kakva ti je zena takav ti je zivot.

  • Anonimni

    Kako za svađu,tako i za preljubu je potrebno dvoje.Uostalom,nije prevario mene,prevario je sebe.Ako mu već nisam dobra,srećan mu put.

  • Anonimni

    A vara je sa drugim zenama koje su „svetice“

    • Anonimni

      Ovo su napisale one najgore feministkinje,ali neka pogledaju i drugu stranu prevare.Ispadoše muškarci najgori a žene su svetice kako da nije…

    • Milenko

      Ova(j) ko je napisao tekst, nema pojma o partnerskim odnosima

    • Anonimni

      Kad god jedan partner napusti drugog,taj drugi treba da se upita gde je njegova greška a ne da optužuje partnera da on nije ispravan

  • Anonimni

    Pristrasno, feministički..

  • Anonimni

    Ovo je ocigledno zenska osoba pisala.

    • Branka

      Ako nemate da pišete ništa pametnije,nemojte lupati gluposti.Da li ste vi to postali stručnjaci za žensko-muške odnose. Ja sam žena,ali mi se gade ovakva „pametovanja“. Kada ste već počeli,proširite nam vidike sa vašim „stručnim“ mišljenjem,šta govore žene koje varaju?

      • Matrix

        Muž 39, žena 38 god. E suva sam, misli na onu svoju među nogama, boli me glava, umorna sam, pa ti bi svako veče, sve su to izgovori koji „naravno“ podstiču muškarca da gleda druge žene i da krene na taj korak! A ranije smo znali i po 3 puta dnevno, sada 1 mesečno. I ko je kriv ???

    • Kon ski grip

      A tobdžija se pravda pozadincu,izvini imao sam majmunski.

    • Ađa

      Ovo su izjave koje žene očekuju. Muškarci se uglavnom niti pravdaju, niti bilo šta objašnjavaju. Jednom rečju, ne zanima ih to što je žena povređena.