On i ona u krevetu – tipologija (1)

I muškarci i žene će, ponekad, u društvu ogovarati svoje partnere u krevetu. To je s vremenom dovelo do stvaranja tipologije – ovaj tip muškarca, onaj tip žene… Evo nekih primera, za malo zabave i razonode, i bez želje da se bilo ko uvredi.
Neandertalac (ženski ekvivalent bi bio „žestoka ženska“): neko im je, nekada, rekao da je u krevetu obavezno uvek biti žestok. Odeću i veš treba strgnuti s partnerke ili partnera, seks je grub i silovit (pa ko uspe da stigne do orgazma, uspeo je, glavno da je sve žestoko). S ovakvima, ako uopšte želite da budete s njima, praktično je nositi stare majice, ofucane farmerke s buvljaka, kao i najjeftiniji mogući donji veš, izuzev ako baš volite da s vas svaki put pocepaju svilu i čipku (ili Armanijevo odelo). Lomljenje nameštaja, pa i završavanje u bolnici (bez ičije zle namere) nisu isključeni. Ko voli – nek izvoli.
Lenštine: za takvog muškarca obično kažu da je lenština, za ženu postoji prilično ružan izraz (izvinjavamo se svim damama) – „izvali se kao krava“. Njima na pamet ne pada da se pomere u toku seksa, obično morate sami i da ih svučete (možda će, a možda i neće, malčice podignuti kukove dok im skidate pantalone i donji veš). Sve morate da uradite sami, njima se čak ni lice ne pomera niti menja izraz tokom seksa, možda u toku orgazma (ako dođu do njega) naprave neku sitniju grimasu. Izuzev ako vas uzbuđuje to da se u toj meri starate o svemu, smrtno dosadno.
Nesigurni: najčešće uopšte nisu loši kao ljubavnici ili ljubavnice, ali vas nakon seksa „smore“ pitanjima o tome kako vam je bilo, da li ste uživali, da li je trebalo da promene ovo ili ono, da li ste želeli, možda, malo brže, malo sporije, malo drugačije poze… Pre ili kasnije, počnu i da vas propituju o tome da li su i koliko vaši bivši ili bivše bili bolji u krevetu, kao i za sve detalje anatomije vaših bivših i da li su vam se raznorazni delovi tela tih bivših više dopadali nego njihovi. To se nastavlja dok ih ne udavite jastukom.
Neumorni – i brljivi (i gospoda i dame): čak i nakon što vam veza prilično dugo traje, obleću oko vas kao da ste tek počeli da izlazite i kao da tek treba da vas osvoje. Puno se trude, imaju najbolje namere, ali zbog previše truda da sve ispadne savršeno naprave bar nekoliko kikseva. Ipak, ume da bude jako slatko što se toliko trude (kad bi samo umeli da nađu pravu meru…).
Ovo nije sve – sutra možete pročitati o još nekoliko tipova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

lenstineneandertalcinesigurnitipologija
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Milan Miodragov

    Ova podela postaje aktualna svake druge dekade. Za mladu generaciju je poređenje možda i novi pristup oceni temperamenta i psihofizioloskog sklopa partnera, meni je bilo interesantno… Nije neukusno, ima dosta istine, pa zašto da ne…