One su i samouverene i seksi…

Jedna od najčešćih ženskih strategija da bi delovale što je moguće više seksi jeste da obuku provokativniju odeću – majicu s dubljim dekolteom, kratku suknju… Ova strategija, međutim, ne pomaže ako žena ne ume da nosi takvu odeću.

Neko bi se mogao zapitati – a šta tu ima da se ume? U redu, za visoke tanke štikle, treba naučiti da se hoda u tome, ali odeća se samo obuče, nema tu nikakvog umeća. Pa, izvesnog umeća ipak ima. Naime, ako se žena stidi toga što je obukla, ako svaki čas podiže majicu da bi pokrila dekolte koji je upravo tom majicom htela da otkrije, ako spušta minić kako bi pokrila još koji milimetar nogu, veoma jasno se vidi da se ona ne oseća dobro u toj odeći, da nema dovoljno samopouzdanja da bi je nosila. A žena koja svaki čas nervozno namešta majicu kako bi pokrila dekolte baš i nije seksi prizor.

Da ne bude zabune, neće svakom muškarcu takav prizor biti odbojan. Neki će pomisliti da je ta ženina nesigurnost u sopstveni seksepil baš slatka, da je baš slatko što ona ne ume da nosi majicu s dubokim dekolteom. Ipak, mnogi će se upitati zašto ona nosi tu majicu kad ne ume i kada se u njoj oseća loše, i to im neće biti privlačno.

Šta onda da radi žena koja bi želela da pokaže da je seksi? Jedna mogućnost je da stekne više samopouzdanja, pa da smogne snagu da s ponosom pokazuje ono što želi da pokaže. Druga i lakša varijanta jeste da nosi ono u čemu se oseća dobro. Ukoliko se žena oseća dobro i udobno u sopstvenom telu, to će uvek izgledati privlačno, bez obzira na to šta je odabrala da pokrije svoje telo i u kojoj meri ga pokriva.

Dakle, bez straha! Prirodno ponašanje i odeća i obuća u kojoj se zaista dobro osećate, kako god ta odeća i obuća izgledali (dobro, ne mislimo baš na prljave krpe), učiniće da delujete zadovoljno i kao neko ko uživa – a to je uvek seksi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

samouverenostseksi
Komentari (0)
Dodaj komentar