One su prevarile jer… (1)

Kaže se da muškarci varaju zbog seksa, a žene zbog emocija, ali to je stereotip. I muškarci i žene prevare svoje partnere iz najrazličitijih razloga – evo nekih razloga zbog kojih su prevarile žene iz stvarnog života.
U vezi nije bilo strasti. Bila je s dečkom tri godine, i on je stvarno bio fin prema njoj i sviđao joj se, ali između njih nije bilo strasti. Svi njihovi prijatelji već su se verili, i ona je znala da bi je on rado zaprosio, ali čim bi pokrenuo razgovor o tome, ona bi promenila temu. Onda je otišla na poslovni put na kome je bio i njen kolega koji joj je već duže vreme bio jako privlačan. S njim je osećala strast koja joj je toliko nedostajala s partnerom, i prevarila je partnera, da bi ubrzo nakon povratka s puta i raskinula s njim. Nije bila ponosna na to što je učinila, ali, za nju, stvari su na kraju dobro ispale – počela je da izlazi s tim kolegom, nakon nekog vremena su se i venčali, i srećni su zajedno.
Odlagala je raskid. Baš pre nego što je htela da raskine s partnerom, njemu je uginuo pas kojeg je mnogo voleo i nije imala srca da ga ostavi baš tad. Malo se emotivno oporavio, ali je onda izgubio posao, i njoj je ponovo bilo žao da ga ostavi. Do tad je već srela nekoga ko joj se zaista dopadao i s kime je želela vezu, pa je tu vezu počela i bez raskida s tadašnjim partnerom. Posle izvesnog vremena je raskinula i ostala u vezi s ovim drugim muškarcem. Ni ona nije ponosna na to što je učinila, a preljubu racionalizuje time što je htela da poštedi partnerova osećanja.
Veza na daljinu nije išla baš najbolje. Otišla je na stručno usavršavanje u drugi grad, uz dogovor s dečkom da pokušaju s vezom na daljinu. Prvih nekoliko meseci je išlo, ali njoj se onda jako dopao jedan mladić s istog usavršavanja na kome je i ona bila. U početku je to bio samo flert, ali se završilo u krevetu. Stručno usavršavanje se okončalo, vratila se kući i nastavila vezu sa svojim dečkom. Bilo joj je teško, ali i dalje ga je volela i bio joj je privlačan. Ubrzo je shvatila da je ono što je imala s kolegom bilo prolazno, verovatno iz dosade, pa je prekinula komunikaciju s njim. Dečku nikad nije rekla šta je učinila, ostali su zajedno i srećni su.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

prevararazlozivezazene
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Linda Cara

    Ako za tu prevaru ima razloga bilo kojeg (a zasigurno će ga naći), onda ti garantujem da ne oseća nimalo grižu savesti.

  • Zorka Bradić

    Ne znam koliko neko može da bude srećan gledajući u oči osobu koju je prevario.