Oni i depilacija ženskih nogu

Kada se spremaju za prvi sastanak s novim muškarcem, velika većina žena obavezno izdepilira noge. I kasnije u vezi žene veruju da će sigurno biti odbojne svom dragom ako im noge nisu uvek glatke kao kod devojčica. Međutim, kad je o tome reč, muškarci nisu baš toliko strogi.
Tačno je da glatko izdepilirane noge deluju privlačno, i prijatne su na dodir, i žena će s takvim nogama uglavnom osećati veće samopouzdanje nego ona s maljavim. I tačno je da postoje muškarci kojima je izrazito odbojno ako su ženine noge dlakave – nekima je to toliko odbojno da bi mogli da zbrišu s takvog prvog sastanka i da se, zgađeni, nikad više ne jave.
Međutim, nisu svi muškarci toliko osetljivi kad se radi o dlačicama. Zapravo, većina nije u toj meri osetljiva. Jeste, lepo im je kad su partnerkine noge izdepilirane, nežne i glatke na dodir, ali im nije odbojno ni ako su dlakave. Verovali ili ne, muškarcima (osim onima kojima žena uglavnom služi kao ukras, za razmetanje u društvu) je bitnije kakva je žena osoba, da je vedra, da ume da ih nasmeje, da im je lepo s njom, nego ima li dlake na nogama. Ima čak i onih muškaraca koji više vole kad žena ima maljave noge, to smatraju prirodnijim i privlačnijim (i ne, to ne znači da su primitivci).
Ideja: sledeći put kada se uspaničite da će vas odbiti muškarac koji vam se dopada jer niste stigle da izdepilirate noge, upitajte se da li biste vi odbile muškarca koji ima „bujan ljubavni tepih“ (a vama je lepše ako on nije maljav) iako vam se kao ličnost baš dopada. I upitajte se o zrelosti osobe koja će odbiti partnerku ili partnera zbog nekoliko dlaka (ili čitavog žbuna dlaka). Depilacija, ako je nekome nešto baš fizički odbojno, uvek može da se obavi i naknadno.
Naravno, vi ćete uklanjati dlačice ako vam smetaju, to uopšte ne dolazi u pitanje – ali nije loše ni biti svestan da nema razloga za paniku ni ako to niste stigle da uradite, ne ako ste s iole zrelom osobom. Da li ćete zaista umreti od tuge ako ne budete s nekim ko je pobegao od nekoliko dlaka? Ako su mu dlake nepremostiva prepreka, šta će biti u prvoj situaciji kada vam bude potrebna podrška? Dakle, samo se vi depilirajte, ali to činite jer vi tako želite, a ne zato što se bojite da bi vam dlake bile prepreka za pravu ljubav.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

depilacijaizlascimuskarci
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Marija Potkonjak

    Smatram da je besmisleno uopšte raspravljati da li muškarci vole ovakve ili onakve žene, depilirana ili ne, bitno je da se žena dopada sama sebi i da je svesna svojih vrednosti, pa će se kao takva, sigurna sam, i svideti muškarcu kome posvećuje pažnju.