Oni i poljupci

Često je žensko uverenje da su žene te koje vole poljupce i što više ljubljenja, dok su muškarci najviše zainteresovani za sam koitus. Statistike pokazuju da je ovo uverenje potpuno pogrešno.

Uživaju i muškarci u ljubljenju, i te kako – statistike pokazuju da bi čak 64 posto muškaraca veoma volelo da se više ljubi sa svojim partnerkama. Muškarci i žene ipak se razlikuju kad je o ljubljenju reč po tome što muškarci najčešće nimalo ne razmišljaju o načinu na koji se ljube.

Većina muškaraca veruje, naime, da ako uživa u poljupcima, u njima uživaju i njihove partnerke – na kraju krajeva, svi znaju da žene vole da se ljube, u čemu bi bio problem? Prilikom ljubljenja se manje-više isto ponašaju, a obično i nisu nešto izbirljivi, eventualno nekome zasmeta ako ga devojka prejako ugrize, inače uživaju.

To što muškarci u tolikoj meri uživaju u ljubljenju zapravo je veoma zgodno za žene, jer im omogućava da bez mnogo teškoća svom dragom pokažu kako da im pruži više uživanja – a on će i u malo promenjenom načinu ljubljenja uživati. Kako to učiniti?

Nežno uhvatite svog dragog za glavu, a onda mu recite da stane i da se samo prepusti vašim poljupcima, ili da želite nešto da isprobate. I onda ga ljubite onako kako želite da i on ljubi vas. Čim shvati da je to ono što u tom trenutku želite, bilo da se radi o nežnom ljubljenju ili o žestokim poljupcima, nastaviće i sam tako – i u tome ćete oboje veoma, veoma uživati. Samo, ukoliko ste u tom trenutku raspoložene za nešto grublje, kao što su malo jači ugrizi, ipak budite oprezne, jer to nije nešto u čemu će svako uživati.

Prilagođavanje načina ljubljenja jedan je od problema koji se najlakše rešavaju i povodom čega se najlakše postiže dogovor. Prava je šteta što i ostali problemi u životu, ljubavni ili ne, ne mogu tako lako da se reše.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar