Oni i ženske žalopojke zbog izgleda

Sasvim je moguće da ne postoji ni jedna jedina žena na svetu koja je stoprocentno zadovoljna svojim izgledom. Celulit (svega deset odsto žena ga nema), strije, grudi – premale ili prevelike, ili različite veličine, ili malo drugačijeg oblika, premala ili prevelika guza, bokovi, nedovoljno tanak struk, ovakve ili onakve noge, nedovoljno lepa koža; na licu je tek moguće pronaći hiljadu nedostataka… E sad, neke žene ne smatraju da izgledaju idealno, ali su, generalno uzev, ipak zadovoljne svojim izgledom. Druge su nezadovoljne i kukaju. Naročito pred svojim partnerom, a njega to jako, jako iritira.
Istina je: ima on neke svoje ideje kako bi zgodno žensko telo trebalo da izgleda. I pre nego što pitate: ako je s vama, znači da smatra da vi dobro izgledate (dovoljno je da ste nage, bez ikakvog dodatnog ulepšavanja, pa da se oduševi vašim izgledom). Dobro, već neko vreme ste zajedno, vaš izgled se u međuvremenu menjao (recimo, ugojile ste se) – statistike pokazuju da je, što se većine muškaraca tiče, potrebno da se žena ugoji deset ili više kilograma da bi to njemu uopšte počelo da smeta, a 15 ili više kilograma da bi mu postala manje privlačna u krevetu.
Generalno uzev, muškarci su znatno više kritični prema sopstvenom izgledu nego prema izgledu svoje partnerke. Međutim, ono što im zaista smeta nisu (zamišljeni ili stvarni) nedostaci na partnerkinom telu – već njene žalbe na sopstveno telo. Muškarci vole kada je žena zadovoljna; sa zadovoljnom ženom može se uživati, a s onom koja stalno kuka ne može. Kako on da uživa kad se ona stalno žali na veličinu svoje zadnjice – a on smatra da joj je zadnjica fenomenalna, i da može, ne bi ruke skidao s nje? Međutim, kad ona stalno kuka, ni njemu više nije do zadovoljstva – već samo do toga da se skloni od kuknjave.
Zato, drage naše dame, sledeći put kada pomislite da se pred svojim dragim žalite na svoje grudi, bokove, guzu – nemojte, jednostavno nemojte. Umesto toga, mazno se obmotajte oko svog dragog i vrlo brzo će vam biti jasno šta on misli o vašem izgledu i o vašoj privlačnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izgledžalbežene
Komentari (0)
Dodaj komentar