Osvajanje njegovog prostora

U vašoj vezi došlo je i do tog trenutka: počinjete, povremeno, da spavate kod svog dragog. Nakon izvesnog vremena, može se desiti da počnete da osećate potrebu da „obeležite teritoriju“, da polako ali sigurno počnete da osvajate njegov prostor, da se „odomaćite“, u nekoj meri. Plus, to što će neke vaše sitnice biti kod njega nedvosmisleno će njegovim drugim posetiocima (naročito posetiteljkama) signalizirati da je on nečiji. Ovo nije neuobičajena potreba, ali bilo bi dobro da u njenom ispunjavanju budete oprezne, jer ćete u suprotnom iznervirati partnera, navesti ga da se oseća kao da vršite invaziju na njegovu teritoriju, možda ga i ubediti da ste uljez koga bi trebalo izbaciti. Šta to znači?

To znači da ne bi trebalo da kod njega donosite i ostavljate svoje stvari (šminku, tampone, pribor za ličnu higijenu, svoje „srećne“ gaćice, fen, brijač, lubrikant…), ma koliko vam bilo zgodno da nešto od tih stvari stoji kod njega. Izuzetak je jedino ako vam on sam kaže da je u redu da nešto stvari ostavite kod njega.

Takođe, nemojte ni „slučajno“ zaboraviti nešto od svojih stvari kod njega – teško da postoji muškarac koji je toliko glup da neće shvatiti šta radite, a pošto je u „slučajno zaboravljanje“ uključen i jedan oblik laganja, još više ćete ga iziritirati. Isto tako, nemojte nešto pozajmiti od njega samo zato da biste imale izgovor da ga ponovo vidite, jer je i to krajnje providno. Ako on želi da vas ponovo vidi, takav trik vam zaista nije potreban.

Još nešto: u početku izbegavajte da ostanete predugo. Najbolje je da, nakon što ste prespavale kod njega, obavite jutarnju toaletu i da ga svežeg daha poljubite za rastanak – izuzetak je ako vas on sam direktno pozove da ostanete kod njega celog dana. Ukoliko vas nije pozvao, nemojte samoinicijativno puštati obe trilogije „Ratova zvezda“, makar on i obožavao te filmove. To neka sačeka da i on poželi da zajedno uživate u filmskom maratonu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavparoviprostorseksživot
Komentari (0)
Dodaj komentar