Otkrivena tehnika koja u seksu žene garantovano dovodi do orgazma

Uopšteno, muškarci lakše dolaze do orgazma nego žene, a upravo je tajna ženskog vrhunca večita dilema jačeg pola. Odgovor donosi američka Nacionalna studija o seksu i ponašanju, koja je utvrdila da oko 91 posto muškaraca i 64 posto žena redovno postižu orgazam.

U istraživanju na oko 2000 muškaraca i žena starosti od 18 do 59 godina, ispitanici su anonimno odgovarali na pitanja o seksu u koji se upuštaju, a s krajnjim ciljem otkrivanja tehnike koja ženama garantuje orgazam.

Na iznenađenje mnogih,otkriveno je kako je to analni seks, koji je efikasan u 94 posto slučajeva.

Ipak, od svih žena koje su učestvovale u studiji, tek oko 30 posto je reklo da se upušta u analni seks, što može pokazati zavaravajuću stranu rezultata.

Kao nastavak na tu studiju, portal Dejli Star odlučio je sprovede svoje istraživanje u kojem je učestvovalo skoro 10.000 žena. Od njih je tek 14 posto reklo da im je analni seks najbolji put za orgazam, dok su većinu prednosti imale neke druge stvari.

Koji je damama najlakši način dolaska do orgazma

  • Za 36 posto žena to je vaginalni seks (top dve pozicije su ona gore i doggy style uz istovremenu stimulaciju klitorisa)
  • Za 26 posto žena to je oralni seks
  • Za 24 posto žena to je uzajamna masturbacija
  • Za 14 posto njih to je analni seks

Zaključak je da one koje žele analni seks to rade jer u njemu najviše uživaju, dok su drugima draži tradicionalniji načini stimulacije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

orgazamseks.zene
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Zglobni Skoč

    Autor teksta mora da je „buljaš“ čim izmišlja ovakve perverzije i lažna „istraživanja“…