Ova seks poza čini čuda za one sa malilm penisom, nećete ostati razočarani

Ovaj seksualni položaj može učiniti čuda za muškarce s malim penisom. Možete da isprobate ovaj položaj u spavaćoj sobi i nećete ostati razočarani.

Promena položaja u seksu je najbolji način da trenutno začinite svoj libido. To je zato što isprobavanje novih tehnika može dodati malo uzbuđenja u spavaću sobu.

Sirena
Tehnika je dobila ovo ime jer su vaše noge stisnute jedna uz drugu kako bi izgledale poput sireninog repa okrenutog prema gore. I vredno je napomenuti da taj potez ima puno prednosti.

Kako izvesti seksualni položaj sirene?

Kako biste zauzeli položaj, lezite stisnutih nogu. Zatim partner ustane ili klekne kako bi ušao, ovisno o njegovoj visini. Ako ste pod čudnim ili neudobnim uglom, strateški dodajte nekoliko jastuka ili klin da se prilagodite.

Prema seksualnoj stručnjakinji Gigi Engle, ovaj seksualni položaj je stvarno odličan za duboku penetraciju. Dok su vam noge stisnute jedna uz drugu, osećaćete čvršće prianjanje pa je savršeno ako partner ima manji penis.

– Također omogućuje mnogo stimulacije klitorisa – dodaje.

Savršen je i ako želite biti kreativni sa seksualnim igračkama, uključujući prsten za penis. Kako biste izgradili iščekivanje, mogli biste unapred uključiti i malo predigre, donosi Daily Star.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavseks.
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • V.A.Lucky

    Probao sam skoro sve poze,mene više ništa ne čudi!