Ovaj trend u seksu opasno uzima maha, ali se u Srbiji o njemu – ćuti

Javna je tajna da i u velikim gradovima Srbije, ali i u manjim mestima postoje sving-klubovi. Oni uglavnom imaju svoju stalnu i povremenu klijentelu, a opremljeni su i na adekvatan način, baš za tu svrhu (dupli francuski kreveti i sl).

Iza kuloara se može čuti da su iskustva ljudi koji posećuju takva mesta odlična, da u tome vide neponovljiv seksualni doživljaj.

Kada je o „svingeraju reč, nameću se ipak dva pitanja;

  • Može li takav vid erotske zabave učvrstiti vezu ili brak?
  • Da li je takav vid erotske zabave siguran korak ka raskidu ili razvodu?

Prenosimo vam ispovest žene koja se u životu susrela s tim vidom seksualnog trenda i nije ni pomislila da u tome učestvuje…

„Pre 4 godine preselila sam se u Evropu.

Nova poznanstva, mnogo novih ljudi, novi dečko…

E sad, ja sam Balkanka, sve što se tiče veze i braka je kao što su na nas naše babe učile.

Ovde nije tako, ima svačega, a ima i normalnih (ja sam sebi normalna, pa tako i opisujem).

Nekoliko puta mi se desilo da budem pozvana sa mužem na večeru, party i slično. Ja ne primetim ništa neobično. Večera ko večera, došla sam da se družimo i jedemo. Party, pijemo, jedemo i zezamo se.

Međutim, posle mi kaže muž da ti pozivi nisu bili samo zbog toga, već i da vide da li sam zainteresovana za swinging. Bilo je tu raznih parova, a jedna žena me je na jednom partiju snažno zagrlila i rekla „mmmm, pojela bih te, šteta što nisi zainteresovana“. Ali za nju sam znala da je malo drugačija, ona bi mužu za rođendan uzela prostitutku koja super izgleda, kao poklon. I sama je volela da bude u krevetu sa još nekom ženom i svojim mužem. Samo mi je to rekla i nikad me više nije smarala.

Drugi par je čudan, ovde bi muž gledao ženu sa drugom ženom. Tačnije, znam 2 takva para.

Ok, navodno su oni shvatili da ja to ne praktikujem i niko me nikad nije jurio po tom pitanju.

To sam sve čula od naših prijatelja sa kojima se svi družimo, a muž mi je to potvrdio pošto ih duže zna.

Da li i vi imate takve ponude ili slučajeve?

Ja nikad ne primetim ni ko je gej, ni ko je swinger. Radar mi je potpuno pokvaren. Nikad nisam provalila zašto.“ (Gdja Violina)

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

seksi trend
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • ANDREJ

    Mislim da je seksualna aktivnost,toliko razudjena,toliko moze mastovitosti da se uvede,da je tesko i naslutiti sta sve moze seks da nam pruzi.Kod nas u srbiji,uglavnom se odvijaju poznate seksualne „radnje“,koje na zalost,brzo u braku dosade. Ta dosada usled nepoznavanja svih finesa,koje samo dobri poznavaoci seksa upraznjavaju,namece potrebu,da se bracni parovi upuste u grupni seks.Seks koji se odvija na vise nacina,veoma je edukativan,i predstavlja prosto neko vise prakticno seksualno iskustvo.Mnogi brakovi su ucvrstili svoje seksualne odnose,nakon upoznavanja svih „finesa“,o kojima nisu mogli ni da sanjaju.!

  • Anonimni

    Boze kojih pacenika. Ako ne zelis da budes sa svojom zenom ili suprogom razvedite se.Nadji drugu ali da ides na zurku gde ce drugi da ti …zenu i da budes ponovo sa njom..Pa neznaqm ..meni je to bolesno tu nema ljubavi. Ali kad se prihvata da su homoseksualci „ponos“ nacije onda nista nije cudno.

  • Viktor Rotmiler

    Ukoliko se sve odvija spontano,nisam ni za, ni protiv.Ali,ukoliko postoji bilo kakva,ma i najmanja prisila,onda to,nije u redu.Ali,u svakom slucaju, mislim da je takav nacin,praktikovanja seksa, „rezervisan“,samo za mlade parove,do trideset godina.!