Ovaj znak NEPOGREŠIVO pokazuje da ste u srećnoj vezi

U vezi treba da delimo sve

Da bismo bili u srećnoj i uspešnoj vezi, sem hrane, računa i kupatila, treba da delimo i svoje misli. Moramo da naučimo da iskreno razgovaramo. Dobra komunikacija ključ je dobre veze. Evo šta kažu istraživanja…

Istraživanje je pokazalo kako o kvalitetu veze mnogo govori mogućnost da s partnerom razgovarate potpuno iskreno o apsolutno svemu. U istraživanju su učestvovali parovi koji su u vezama bili minimalno dve i po godine. Ispitanici su morali da otkriju koliko dobru komunikaciju imaju s partnerom, o čemu sve razgovaraju s partnerom i jesu li spremni da govore o manje prijatnim temama.

Parovi koji partneru otkrivaju svoje najintimnije misli bili najsrećniji u vezama, najzadovoljniji svojim seksualnim životom i su smatrali su da imaju jaku povezanost i stabilnu vezu. Za neke je potpuna iskrenost u vezi obavezna, ali u mnogim ljubavnim odnosima postoje sitne laži koje neki čak smatraju poželjnima.

Na primer, postoji mišljenje da bi se neke istine partneru trebalo prećutati, odnosno „ulepšati“, poput broja partnera ili koliko novca ste potrošile na nove cipele.

Međutim, i s takvim naizgled banalnim stvarima najbolje je biti iskren jer izgleda da apsolutna iskrenost vodi prema srećnoj i dugoročnoj vezi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

srecna veza
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Onda da delimo i taštu???