Ovako se ponaša muž koji ne voli svoju ženu

Ana Kirjanova je jedna od najpoznatijih ruskih psihologa. Njeni radovi su prevedeni na više svetskih jezika, a često se u njima bavi muško-ženskim odnosima i glavnim uzrocima za nesrećne veze u kojima se nalazi sve više parova.

Ona je ovog puta upozorila sve dame da pripaze na ove jasne signale jer su oni znak koji pokazuje da vas vaš muškarac više ne voli kao pre.

Ne voli vas ako vas: ne grli spontano, ne razgovara sa vama o sitnicama, ne zove vas da vidi kako ste u sred radnog dana…

Ne voli vas ako: ne možete da računate na njegovu pomoć. Kad morate da brinete o njemu kao da je dete od pet, a ne muškarac od četrdeset pet godina.

Ne voli vas: kada vam se ruga. Kada ne primećuje vas, vaš trud i rad. Kada vam kaže da jedete puno ili da ne može da jede vašu hranu jer nije onakva na kakvu je on navikao.

Ne voli vas kada vam se stalno meša u to šta radite, svoje odluke podmeće kao vaše, kada vam kaže da pričate gluposti, da ne razmišljate svojom glavom, da ste glupi ako mislite tako…

Ne voli vas kada vam kaže: ti si kriva. Ne voli vas kada ništa ne odobrava šta vi uradite ili kažete.

Ne voli vas, jer svako „volim te“ morate da ‘prosite’ od njega.

Ako vas muž ne voli, vremenom žena može da izgubi svoj sjaj i lepotu, da postane skrušena, plaha, nespretna – jer to od žene čini nedostatak ljubavi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavmuškaracvezazena
Komentari (20)
Dodaj komentar
  • Sasa

    Gluposti, mogao bih menjati ženu svake godine da je tako i šta onda.

    • Jelena

      Ma daj ne s….

  • gunđalo

    Znači,preovlađuju žene na Krstarici. Inače,zar je bitno šta kome kaže,posle dve,tri decenije.

  • Pera

    Pola ovih stvari govori o ženi koja nema samopouzdanja i kojoj je potrebna konstantna validacija spolja. Ako vaš partner ima vremena da vas konstantno zivka, to znači da ne radi ono čime on doprinosi vašoj zajedničkoj budućnosti. U ovoj zemlji ima toliko žena koje svakoga dana bukvalno strepe za svoj život i niko se njima ne bavi, a trebalo bi ako imamo nameru da u bilo kojoj budućnosti budemo iole normalno društvo. Lažna briga za žene se najviše i ogleda u člancima koji se naizgled trude da pomognu ženama a ustvari ih dodatno zbunjuju. „10 znakova da vas partner ne voli“; „Šta da radite ako je vaš partner rođen u pogrešnom horoskopskom znaku?“ i slične gluposti. Članci koje pišu usamljene i ogorčene žene bez partnera u svom životu. Mizeriji treba društvo.

    • Janko

      Gde li ova radi da mi je znati. Poštuj ženu koja te voli jer niko ne voli kao žena. Prava žena je uvek odana i verna bez obzira kakve sve gluposti prolaze sa nama. Naravno ima i pokvarenih. Rodjaka je varala svog muža iako joj je sve priuštio u životu,nikad udario radio po ceo dan da ona ima sve i nikad joj nije valjao. Sad su ostarili ona živi sa njim jer nema više švalera i nikom ne treba. Ako možete zajedno možete ako ne bez vredjanja i svako na svoju stranu. Nemojte forsirati vezu na silu i ostajati u vezi samo da bi bili sa nekim. Kažem opet ne može da se ne vidi ili oseti kad te neko voli

  • Anonimni

    Tacno

  • Anonimni

    Hahaha ko je ovoj dao pravo da priča i piše ovakve gluposti

  • KA

    Teško je voleti osobu isto svaki dan godinama,vremenom se razviju poštovanje i prijateljstvo. Nemoguće je osećati leptiriće u stomaku kao na početku veze,ali ako nema ljubavi,poštovanja, poverenja i prijateljstva ili ako jedna strana više voli a druga ne uzvraća teško je živeti.Mislim da je u tom slučaju bolje razići se i nastaviti sa životom

    • Anonimni

      Kao i ova Psiho tetka su i većina žena, uobražee, razmažene, bezobrazne sklone iznositi tajne iz kuće, ogovarati. Nepoštovanje prema svekrvi, ne poštovanje prema mužu. Obaveza prema mužu u krevetu samo kad one imaju volje. Nedo Bog da se razbolio, ode ona odmah drugome itd, itd

  • 🥺🥺🥺

    A kada zena trazi svaku sitnicu za svadju , smeta njegovo prisustvo , sramo ta je kada ide sa njim u gradu. Ne pije ne pusi voli je uvek sa njim kada je tesko. Zenina mrznja je mnogo veca nazalost.

  • Anonimni

    Isto tako može i da se razvede.

    • Nenad

      Sve to , identicno , radi moja zena …

      • Peđa

        Meni moja kaže: Ti mene moraš da trpiš jer sam ja žensko…

  • M3

    A kad žena ne voli šta je to. Zato žena ima svoju ljubav a to je, što bih švalera klela kad sam njega jedino volela.

    • Anonimni

      Ova žena može da da otkaz kao psiholog odmah. Neke stvari jesu tačne ovde ali ne moraju nužno da znače da vas neko više ne voli. Neke stvari se prosto kažu, izlete ili se dese. Muškarac vas idalje voli iako radi 60% ovih stvari, ključ je kompromis i razumevanje.

    • Anonimni

      Moras biti neopisivo glup da ne vidis da te muskarac ne voli.Za to nam ne treba psiholog vec malo pameti

  • Mm

    SVE je žena lepo rekla..živa istina!:/

    • Potop

      Opet jadne nezaštićene žene,a uslovno su uzročnik svega u 90% slučajeva.Feministički lobi radi li radi.Ima ugroženih žena ali se na našim prostorima na tome ništa ne radi kao i sa svim drugim.Niski razvoj društva u celini.Primitivizam.

      • Duck

        Svaka žena oseća kad je muškarac ne voli isto tako i obrnuto. Samo što se neki mire sa tim a neki ne,zato što još uvek vole tu osobu.

      • Srb

        „Ne voli vas više kao pre“!!! Kakva glupost. Pa niko se ne voli posle 20 god braka kao na početku. Postoje i druga vredna osecanja. Poštivanje na primer.