Ove probleme u vezi nikako ne smete da ignorišete

Iako nam se, na početku, većina ljubavnih veza čini ružičastim, usled početne zaljubljenosti često ćemo imati nerealan pogled na svet.

Ako se i vi suočavate s nekom od ovih situacija, stručnjaci savetuju, dobro preispitajte svoju vezu.

Partnerska kompatibilnost

Iako smo svi mi individue za sebe, biti kompatibilan i u krucijalnim stvarima sličan našem partneru izuzetno je važno. Suočićete se s velikim problemom i izazovom ako se vi i vaš partner previše razlikujete.

Niste intimni

Intimnost u vezi od ogromne je važnosti i u velikoj meri vezu čini stabilnom. Ako vas intimnost s partnerom nedovoljno uzbuđuje, popričajte otvoreno o tom problem. Najbolje je stvari izneti na čistac.

Različiti prioriteti

Ako ste uočili da vi i vaš partner imate dijametralno suprotne životne prioritete, moguće je da biste trebalo da preispitate kvalitet vaše veze. Ako nastavite da ovaj problem gurate pod tepih, situacija može postati još gora, piše Klix.ba.

Nedostatak poverenja

Vernost i poverenje ključne su komponente stabilne veze. Postanete li sumnjičavi, vrlo verovatno će se povezanost između vas i vašeg partnera izgubiti. Izgubiti nečije poverenje vrlo je jednostavno. Povratiti ga, baš i ne.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

problemiveza
Komentari (0)
Dodaj komentar