Ove žene muškarce lukavo navode na prevaru

Razvodi nisu nimalo neuobičajena pojava, kako kod nas, tako i u svetu. U Japanu je moguće unajmiti za to specijalizovanu agenciju kako bi suprug prevario suprugu, a ona nakon toga prilikom razvoda dobila više novca.

Za žene koje se time bave postoji naziv wakaresaseya, ili „umetnik za raskide“. Žena koja se bavi tim poslom zarađuje oko dve stotine hiljada dolara godišnje, a posao se sastoji u tome da s „metom“ uspostavi slučajan kontakt, kao što je da ga pita za put, a onda da još nekom prilikom „slučajno“ naiđe na njega, izjavi da joj je mnogo drago što ga vidi, i pozove ga na piće. Malo koji muškarac to odbija. „Umetnica za raskide“ ima pri sebi skrivenu kameru kojom sve snima, pa i preljubu koja usledi. Ako je to potrebno kao dokazni materijal, ona će imati i seksualne odnose s „metom“. „Metu“ niko ni na šta ne tera; sve što uradi je na dobrovoljnoj bazi, i poražavajuće je što najčešće ide sasvim lako.

Zbog čega Japanke pribegavaju unajmljivanju ovakvih agencija i ovakvih žena? Zato što bi prilikom razvoda, ukoliko ne postoji dokaz neverstva ili neke druge povrede, dobile tek neznatnu sumu novca. A, prema iskustvu „umetnica za raskide“, jako je veliki broj Japanaca koji varaju svoje supruge, samo je potreban dokaz – to što će „umetnica“ spavati s „metom“ je taj dokaz, a to neće biti prvo neverstvo koje je „meta“ počinila.

Ova vrsta posla cveta u Japanu. Pre deset godina u Tokiju je bilo deset agencija te vrste; danas im se ne zna broj. Agencije ove vrste postale su poznate kada se muški agent (da, ima i muških agenata koji će supruge pokušati da navedu na neverstvo) zaljubio u svoju „metu“ i počeo pravi ljubavni odnos s njom, da bi ona nakon izvesnog vremena saznala čime se on bavi i pokušala da pobegne od njega, a on ju je ubio i dospeo u zatvor. Očigledno, to nije dovelo do zabrane takvih agencija, samo su postale poznatije, i njihove usluge još i češće korišćene kada oni koji se razvode pokušavaju da tom prilikom dobiju više novca.

Kod nas takve agencije još uvek ne postoje. Mi se iskreno nadamo da ih neće ni biti – stvari bi ipak trebalo rešavati na drugačiji način.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brakmuškarcinavođenjepreljubaprevararazvodtrikvezažene
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Blajbi

    @Radoslav Radovic Ti ne znas ni da si ziv. :bye:

  • Radoslav Radovic

    Evo ovo je jos jedan dokaz da zapad srlja putem u propast bez povratka.Iznajmljuju zene da idu sa njima i da im sluze za sve sto zele, gdje spada i najbrutalniji sex,(Eskort dame, kod nas sponzoruse) iznajmljuju tajne agente da prate njihove 30 godina mladje zene. Instaliraju u automobilima,stanovima, kucama, parkovima nevidljive kamere da prate njhove savremene robinje dok oni idu u potjeru za milionima dolara potrebnih za takav mizerni i odvratni zivot.Iznajmljuju ubice da se rijese zena koje su izgustirali.A sad zene idu istim putem.Udaju se i cekaju dok se nakupi dovoljna zeljena kolicina novca. Onda iznajme (oni to zovu profesionalku, mi to zovemo prostitutku), koja ce za pare zavesti njihovog toboze naivnog muza i to sve zabiljeziti kamerom, kako bi se imali dokazi na sudu o razvodu zbog nevjerstva.Sada opljackani i unisteni muz iznalnljuje advokate da mu uzmu pola(legalni kriminalci) , a drugu polovinu ce platit ubice koje ce likvidirati ili njegovu zenu, ili profesionalnu prostitutku ili obadvije i tako se kolo „srece“ vrti i okrece.

    • Anonimni

      U članku je riječ o Japanu!! Ne razumijem koji članak ste vi čitali????????