Ovih 7 „blamova“ u seksu panično plaši i momke i devojke!

U spavaćoj sobi ne bi trebalo da bude mesta za strah među partnerima, ali istraživanja pokazuju da strahovi ipak postoje. Dok muškarce brine veličina penisa, postizanje i održavanje erekcije, žene najviše brine fizički izgled.

Ipak, neki strahovi su univerzalni za oba pola…

1. Podrhtavanje mišića i iznenadni grčevi

Seks ja fizička aktivnost koja zahteva dobru formu. Ako ne vežbate redovno, ili ne održavate kondiciju na neki drugi način moguće je da ćete usred zahtevnije seksualne poze osetiti bol u mišićima, ili osetiti iznenadno grčenje tela. Fizička neprijatnost će vas naterati da prekinete senzualno uživanje, ali i smanjiti zainteresiranost za nastavak ‘akcije’.

2. Znojenje tela

Seks podstiče lučenje znoja i to je sasvim normalna biološka reakcija. Uprkos tome, muškarci i žene strahuju da će miris i količina izlučevina odbiti partnera od daljeg seksualnog uživanja. Ako imate redovne higijenske navike, razloga za brigu nema.

3. Kako vam guza izgleda iz nekog ugla

Baš kao i žene, i muškarci se osećaju posebno izloženo u pozama u kojima partnerka ima pristup pozadini i anusu.

4. Jeste li prespori/prebrzi

Svako ima svoj ritam, koji je dodatno određen hemijom koju imate sa partnerom i njegovom veštinom u krevetu. Ponekad vas je strah da vam treba mnogo vremena do orgazma? Ne uzrujavajte se. On uživa u svakoj produženoj sekundi.

5. Imate li previše dlaka na telu

Neke žene vole dlake na muževnim prsima, a drugima su one gadne. Neki muškarci vole ‘prirodnu’ intimnu frizuru na ženi, a drugi telo bez dlaka. Ako želite da budete sigurni – pitajte, i postignute zadovoljavajući kompromis za obe strane.

6. Iznanadne telesne reakcije

Mogućnost ispuštanja gasova ili neprijatnog zvuka tokom seksa, oba pola baca u paralizujuću brigu. Imajte na umu da je telo izloženo veliko fizičkom naporu i da ono proizvodi različite zvukove. Ako vam se nešto i ‘omakne’, nasmejte se, okrenite ‘incident’ na šalu i nastavite s uživanjem.

7. Da li imate čudan izraz lica u trenutku vrhunca

Svi se brinu kako izgledaju u trenutku postizanja vrhunca i kakve zvukove ispuštaju. Zaboravite na pornografske koreografije i prizore koje ste videli u filmovima evropske kinematografije. Prepustite se uživanju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

blamovi u seksu
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Kakav blam???bilo šta, posle njen „prdež“, sve je normalna stvar. Nije normalno, ako se ide u „ekstremno“ nenormalno.