Ovo bi muškarci želeli da žene znaju o seksu, ali im nikada neće priznati

Marti Klajn je dugogodišnji licencirani bračni i porodični terapeut. Nakon što je dao savete hiljadama parova, otkrio je šta to muškarci žele da njihove partnerke znaju, ali im oni samo to neće priznati, bar ne većina.

Želi da vas zadovolji

Muškarac svakako želi da zadovolji ženu kada je reč o seksu i to se odražava i na njegovo iskustvo i zadovoljenje. Marti poručuje ženama da svakako svojim muškarcima pomognu i kažu im šta žele kako bi taj odnos bio prijatniji za oboje.

Seks je više od seksa

Iako se veruje kako je muškarcima seks samo zadovoljavanje potreba, Klajn tvrdi kako to baš i nije tačno. Uprkos stereotipima, muškarci ipak seks doživaljavaju kao nešto dublje od samog zadovoljavanja potreba, kaže Klajn.

Želi da priča o seksu

Muškarac voli kada žena kaže šta voli u seksu i kada pita muškarca šta on voli kako bi njemu udovoljila. Muškarcima je cilj obostrano zadovoljstvo pa će gotovo svaki sa odobravanjem dočekati pitanje i na njega odgovoriti. Većini muškaraca pričanje o seksu nije tabu tema i rado će se s vama dogovarati oko poza, seks igračkama koje možete koristiti i sl.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarcisekszene
Komentari (0)
Dodaj komentar