Ovo je jedina seks poza u kojoj žene garantovano dostižu orgazam, ako još nešto uradite – eksplodiraće

Seksualna terapeutkinja dr Lori Bakli odgovorila je na jedno od najčešćih i najvažnijih pitanja o seksu: koja poza ženi omogućava da doživi orgazam.

Bakli smatra da je naziv G tačke veoma zbunjujuće jer se ne radi o tački, već o jednom području unutar vagine, pa ona savetuje parove da eksperimentisanjem pokušaju da pronađu to područje kako bi saznali da li ženi odgovara takva stimulacija.

Osim toga, doktorka je odgovorila na pitanje koja je to poza najbolja za ženski orgazam. Iako se vrhunac, naravno, može dostići na više načina, a svakoj ženi odgovara različita vrsta stimulacije, Bakli preporučuje pozu „žena na vrhu“.

Ovaj položaj je tako dobar, jer u njemu žena sama kontroliše brzinu i dubinu penetracije, a takođe je moguća i stimulacija klitorisa – to možete činiti sami, ili prepustiti zadovoljstvo partneru.

„Većini žena je direktna stimulacija klitorisa potrebna kako bi doživele orgazam, stoga je ova poza idealna“, objašnjava Bakli.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavorgazamseks
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Sofronije

    Jel’ ta navodna doktorka hebe nešto ili je još uvek nevina?Jel’ probala ikad neke druge poze, makar i one najklasičnije i najmanje zahtevne?Nekad i ja kao ne baš neko u mladim godinama nisam baš raspoložen za neki zahtevniji rad nogu, a kamoli žena koja opet nije baš u nekim mlađim godinama, pa se kao po pravilu, izbegava kaubojka.Ako i pristane, već unapred kuka jer je noge bole, i onda mi nije sevap da je teram na tu pozu.Krene nekad i sa kukanjem u stojećoj doggy pozi, pa traži pozu kašike jer ne može više da stoji i ruke joj trnu dok se oslanja na krevet, i onda mi dođe da se obučem i odem u tri lepe što me prekida kad mi je najlepše.Eto, ubi mi volju da se uopšte i upuštam makar i u najosnovnije poze, a npr. doggy joj je omiljena poza, kao i meni, i ona redovno svrši u toj pozi.Ali kad tako krene da mi zakera, onda ni meni nije do keksa.Iskreno, evo već skoro mesec dana namerno eskiviram keks.Kad već unapred znam scenario koji ne da znam napamet, nego mi je odavno dojadio, šta reći…Nije meni lako, ali to mi je što mi je…I još se ona pita što je izbegavam, pa ženska glavo, razmisli malo…Nemam ništa protiv „kašike“, ali nije mi to nešto omiljeno, a i ne volim se ograničavati tom jednom pozom.Ne samo tom jednom, nego bilo kojom.

    • Anonimni

      Ista stvar i kod nas