Ovo pitanje MORATE postaviti na prvom sastanku

Prvi sastanci nisu tako prijatni. Često imamo tremu i ne možemo da se opustimo. Zaboravimo šta smo sve hteli da pitamo ili da kažemo o sebi.

Ipak, ukoliko postoji hemija između vas razgovor će teći spontano. Ako nemate o čemu da pričate onda ta osoba i nije za vas.

Psiholozi savetuju da na prvom sastanku ne postavljate pitanja poput „Reci mi nešto više o sebi“. Umesto toga, pitajte nešto konkretnije. Ne dovodite osobu u neprijatnu situaciju.

Pitajte ga koja su mu interesovanja. Proverite da li ste kompatibilni. Moraju postojati sličnosti između vas i bar jedno zajedničko interesovanje.

Možete reći nešto što bi ga nasmejalo. Šala nikad nije na odmet. Poželjno je da imate i isti smisao za humor. Sigurno ne želite da budete s nekim kome vaša šala nije smešna.

Verujte intuiciji! Verujte hemiji! Ništa ne valja siliti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

sastanak
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Ekologija

    Kad su ti kritični dani, da li da stavim kondom? Ako kaže da nisu, i da je kondom žulja, ti si potencijalni „dobitnik“ magarećih ušiju

  • Anonimni

    Zaboravili ste za cure najvažnije pitanje: da li je VEĆ u nekoj vezi ili još gore -oženjen. Tačno je da neće reći istinu, ali bar kasnije neće moći da se vadi: Pa nisi me ni pitala !