U ovim godinama žene su na vrhuncu seksualne moći! Tada najviše uživaju

Žene prečesto pomisle da nakon tridesete njihova seksualna moć opada. Međutim, dame, prava istina je da tada seks avantura tek počinje! Postajemo sigurnije u sebe, sa više samopouzdanja, znanja, iskustva i želje da ugodimo sebi i samim tim seks postaje pravo uživanje. Ako ste mislili da žene kada pređu tridesetu gube želju za seksom i njihove seksualne veštine opadaju, grdno ste se prevarili! U stvari, seks sa ženom u tridesetim je sjajna stvar, možda i najbolja. Evo zašto

Žene tada prihvataju i vole svoje telo

Dok se devojke u dvadesetim svaki dan preispituju, stoje pred ogledalom, nerviraju oko izgleda i trude se da se promene, žene u tridesetima postaju svesne svojih kvaliteta i specifičnosti, pa se lakše i mire sa manama. Mršava manekenke i poznate dame više nisu merlo lepote, već shvataju da svaka žena ima nešto svoje i lepa je na svoj način.

Seksualna moć

Prosečna žena do tridesete je u velikom broju slučajeva već promenila nekoliko seksualnih partnera, spoznala je svoje želje i veštine u krevetu. Ona zna šta može najbolje da je zadovolji, bez probleme iznosi potrebe i fantazije, te se ne boji da ih traži tokom intimnih trenutaka. Isto tako, ceni svoje ljubavne veštine i rado ih koristi.

Hemija

Budući da više nema nerealna očekivanja od svog tela, žena se i sama oseća seksualno privlačno. A to, naravno, utiče i na njeno seksualno samopouzdanje.

Komunikacija

Ženama više nije neprijatno da otvoreno razgovaraju sa svojim partnerima o temama iz spavaće sobe. Od ispunjenja sopstvenih maštarija, do vraćanja seksualnih usluga, muško-ženska komunikacija nikad nije bolje funkcionisala, naravno, na obostrano zadovoljstvo.

Užitak

Seks za ženu u tridesetim više nije dokazivanje, već užitak. Sad kada ima više iskustva s muškim mentalnim sklopom, žene lakše formiraju odnose i brže se opuštaju. Šta više, ako seksualni život i zapadne u monotoniju, lakše je pokrenuti razgovor o tome i uvesti maštovite novotarije koje će vratiti zlatna vremena.

Privlačnost

Žene u svojim dvadesetim uglavnom zavode muškarce svojim fizičkim izgledom. Vremenom dolaze profesionalni i lični uspesi zbog kojih postaju privlačne u sasvim novom kontekstu i ne igraju samo na kartu lepote, već postaju interesantne i zbog onoga što nose u sebi. Samosvesnije su  i hrabrije, a samim tim i privlačnije i zanimljivije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

samopouzdanjeseksualna moćzene
Komentari (0)
Dodaj komentar