Ozbiljan broj: Ovoliko seksualnih partnera je idealno imati pre braka

Pre nekoliko meseci, jedan kanadski portal za zdravlje i seks objavio je rezultate tamošnje ankete po kojoj je za žitelje te zemlje broj 4 idealan broj partnera za seks pre braka.

Međutim istraživanje Illicit Encountersa, daleko poznatije i priznatije, pokazalo je da je idealan broj seksualnih partnera pre ulaska u „mirne vode“ čak – 12.

Evo i zašto.

Ispitanici su potvrdili da im upravo taj broj seksualnih partnera govori da je osoba spremna za seksualne avanture i da je slobodnijeg shvatanja.

Interesantno, ali sve manje od toga ostavlja utisak konzervativnosti i manjak seksualnog iskustva.

U istraživanju se pokazalo i da muškarci pre braka više od žena žele da imaju veći broj seksualnih partnera.

Brojka od 12 partnera skoro sigurno neće odgovarati ovom podneblju.

Nekoliko uticajnih portala sa Balkana svojevremeno je obavilo slične ankete i ispostavilo se da za narode bivše Jugoslavije raspon od 3 do 7 partnera najviše odgovara za seks pre braka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brakseks
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • bambi

    Devojke i muskaraci treba da se upoznaju, da se zavole i stupe u brak. Seks je jedan od nacina kako se zblizuju osobe sa ciljem dobijanja potomsktva. Imati sa petnaestoricom seksualne odnose pre stupanja u brak je primitivizam i bolest. Takve osobe nastavljaju sa promenama partnera i za vreme braka a i posle braka. Takva stanja se moraju prepoznati od drustva i neophodna je odgovarajuca dijagnoza i terapija. U tim slucajevima, seks se izopacuje i vulgarizuje. Sve osobe koje menjanju partnere kao kosulje su osobe sa poremecajem koji se vuce iz same porodice koje su takodje imale isti poremecaj. U tim slucajevima, seks vise nema toplinu, neznost, iskrenost, svrsishodnost. Seks se kombinuje sa alkoholom, pusenjem, drogama, tetovazam, asocijalnim ponasanjem i na kraju svirepim abortusima. Sve te aktivnosti su nametnute od strane inkvizitorskog zapada. Uloga Srpske Pravoslavne Crkve treba da bude usmerena u pravcu morala, etickih principa, edukovanja mladih a ne u aktivnostima obaranja Darvinove teorije i kako je nastao zivot itd. A ta fraza da navodno mladi menjaju partnere da bi pronasli pravu osobu je toliko zalosna da se svaka normalna osoba mora zgroziti nad njom. Ona se dalje projektuju i na unistavanje brakova, ostavljanje dece na ulici. Jer, uvek moze da se nadje bolji partner. Spustamo se na taj nacin na nivo zivotinja. Sramota.

  • milovan

    Desetak sada ove nove imaju do 15 – godine. Kako sada odrastaju uz farme,a ni majke im nisu bolje.Mogle bi da dogursju stotinak.Ili vecina ima vec sa 15 kvalifikaciju da rade u Amsterdamu u ulii crvenih fenhera. Nema vise zena ni devohaka i bele vrncanice treba zabraniti na svadbama.

  • Vera

    nisam sigurna…mislim da kod nas samo nisu iskreni….