Oženio se njom, ne vama

U pokušaju da pomognu damama da bolje razumeju muškarce, neki časopisi će vam navesti veliki broj razloga zbog kojih se on oženio nekom drugom, a ne vama. Premda poneki od tih razloga može da doprinese tome da mu se ona dopadne više nego vi, ukupno uzev, razlog zbog kojeg se oženio njom, a ne vama je vrlo jednostavan.
Ona mu se više sviđa nego vi. To je taj razlog. Možda je on vama pričao kako nije spreman na brak – ali je, kad je upoznao nju, otkrio da jeste spreman. Možda vam je rekao da ne voli kad devojka ima kratku kosu – a onda je upoznao kratkokosu devojku u koju se zaljubio i kojom se oženio. Mogao je on svašta da vam priča, nešto iskreno, nešto baš i ne, ali, kad je naišao na onu kojom želi da se oženi, to je i učinio.
Naravno, reći da se oženio njom, a ne vama jer mu se ona dopala je ukupno jedna rečenica, a treba napisati ceo tekst, zar ne? I tako se počne s raznim primerima, te ona je baaaš uživala u seksu, te bila je puna samopouzdanja, te nije zavisila od njega za zabavu i izlaske, već je umela da uživa i sama i s prijateljicama… Ne kažemo da su ti primeri nešto sumanuto; bilo šta od navedenog moglo je da doprinese tome da mu se ona dopadne više nego vi. Ali, šta to vama pomaže? Samo saznajete kakva se devojka njemu više sviđa nego vi – i to saznajete onda kad je sve ionako gotovo.
Neke dame, nakon što pročitaju ili saznaju tako nešto, pokušaju da se i same povedu za tim. Sad, ako pratimo navedene primere, svakako da je dobro za vas ako uživate u vođenju ljubavi, ako imate samopouzdanja, ako ne zavisite od njega za sve zanimljivo u svom životu, ali da se potrudite da postanete takve samo zato da biste se dopale njemu (koji se već oženio drugom) – nema mnogo smisla. Ako ćete da se menjate nabolje, učinite to zato da biste se vi osećale bolje, ne zato da se prilagodite nepotpunoj slici devojke kakvom se neko oženio.
Uz to, ako se on oženio njom, a ne vama, znači da vas dvoje ionako niste jedno za drugo. Različiti ljudi vole različite osobe – naići će neko ko će vas voleti takve kakve ste, ne onakve kakve pokušavate da budete prateći predloge iz časopisa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brakdrugaizborljubavveza
Komentari (0)
Dodaj komentar