Pet vrhunskih muških fantazija

Njegov rođendan, vaša godišnjica ili su klinci kod bake. Želite da „to“ bude zaista nezaboravno. Možda i ne postoji nikakav specijalan razlog. Razmišljate kako da svoj zadovoljavajući, ali predvidljiv seksualni život učinite, recimo… manje predvidljivim, a još više zadovoljavajućim.

Pretpostavljamo, dakle, da se pitate kako da muškarcu za koga ste zainteresovane pružite iskustvo i uzbuđenje koje nikada neće zaboraviti – što će ga, nepotrebno je reći, učiniti vrlo srećnim momkom. Garantovano je da ovih pet trikova imaju eksplozivno dejstvo na apsolutno svaku osobu sa Y hromozomima.

  • Ne čekajte noć – odvažite se na zavodljiv telefonski poziv dok je još u kancelariji. Nežno i lagano pitajte: „Želiš li da vodimo ljubav?“ ili nešto slično, bilo šta za šta pretpostavljate da će ga zagolicati. Ako vam je neprijatno da budete suviše eksplicitne, recite: „Mislim na tebe celog dana.“ Da li treba da dodamo da u konverzaciju nećete ubaciti nešto kao: „I, dušo, možeš li da kupiš nešto za večeru u povratku kući?“

  • Uskladite donji veš – poklon koji nekom darujete u smeđoj papirnoj kesi nije ni približno uzbudljiv kao onaj koji je pažljivo upakovan. Verujte nam. Ne mora to biti preterano provokativno rublje; dovoljno je da se sve slaže.

  • Recite mu kako se dobro osećate – muškarci naprosto rastu ako ih pohvalite; nikada više nego ispod čaršava. Ne samo da će se osetiti kao da je dobio milion evra već će učiniti sve kako biste oboje bili fokusirani na ono što radite.

  • Svucite ga – što duže odlažete, veća je tenzija, ta slatka agonija koju pojačavate. Ako mislite da nećete uspeti da se obuzdate, počnite da se skidate dok vas on posmatra – to će ga sigurno raspametiti.

  • Neka vaše ruke istražuju – suptilno, ali razarajuće. Verujte, u godinama koje slede (zaista mislimo godinama) sećaće se vaših magičnih prstiju i traga vaših noktiju duž svojih leđa.

  • Oralni seks – eto, rekosmo i to. Tačka.

    Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

  • Komentari (0)
    Dodaj komentar