Pirs Brosnan: „Nekada sam mislio da sam gej“

Pirs Brosnan je slavan širom sveta zahvaljujući svojoj ulozi Džejmsa Bonda. Za njim uzdišu milioni žena i mnogo je onih pripadnica lepšeg pola koje su spremne da ga proglase najseksepilnijim muškarcem na planeti. Međutim, jesu li Brosnanova osećanja prema ženama i uzvraćena? Čak je i on sam jedno vreme zapao u krizu seksualnog identiteta i nije bio siguran da li je ili nije homoseksualac.

Pirs Brosnan je otkrio ovu tajnu u svojoj novoj autobiografskoj knjizi. Priznaje da je bio prilično zbunjen mladić i da sa 16 godina nije baš znao šta se to dešava sa njegovim telom. Danas je krajnje elegantan i seksi u odelu Džejmsa Bonda, ali nije oduvek sve bilo tako ružičasto. Kao mlad je imao dugu kosu, bio hipik i nije previše mario za izgled, ali ni za svoje ponašanje. „Bio sam mlad, neozbiljan, pun ogorčenja zbog odbačenosti, pravi hipik sa dugom kosom koja je padala niz leđa i sa malom kozjom bradicom“, kaže zvezda filmova o Džejmsu Bondu.

Period zbunjenosti je prošao i Pirs kaže da je uspeo da pronađe sebe. „Zašto sam se tako osećao? Zato što sam mislio da sam gej. Ali ne, ja nisam gej“, zaključuje priču povodom toga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar