Planirate, smišljate strategije

Ima onih koji će smišljati svakakve taktike kako bi osvojili osobu koja im se dopala, kako bi je zaveli. Igraće svakakve igre, smišljati kako da se pokažu u najboljem svetlu. To može da deluje zabavno i uzbudljivo, samo što tu nema prave ljubavi.

Jako je teško, kada su vam emocije prema nekome zaista jake, da smišljate nekakve komplikovane planove, da sad smišljate kako ćete tu osobu da osvojite, da je zavedete… Pored toga što vam je teško da se usredsredite na nešto toliko komplikovano, sprovođenje tako zamišljenih planova zahtevalo bi i dosta foliranja. Foliranja osobe koju, kao, volite. Nešto tu izigravate, pretvarate se, lažete… A to bi trebalo da bude ljubav.
U velikom broju slučajeva, tamo gde ima smišljenog zavođenja, nema prave ljubavi. Moguće je da tu osobu želite, moguće je da uživate u osvajanju, u novom podvigu, ali ljubav? Nema je zaista, inače ne biste bili u stanju to da radite.
Istina je, dešava se da je neko zaista zaljubljen, a pokušava da smišlja svakakve strategije. Možda mu je i dosadilo da gleda kako drugi s lakoćom osvajaju, a on ostaje sam, jer ne ume tako. I onda pokuša, i ustanovi da se ponaša ušeprtljano, da mu ne ide foliranje – jer mu je previše stalo da bi mogao uspešno da se folira. I pita se kako to drugima uspeva da zavode s lakoćom.
Tako što je tu zavesti nekog krajnji cilj. Ne ljubav, niti sreća u ljubavi. Osvajanje. Izazov. Još jedna recka. Tada nije teško da vas snažne emocije ne ometu u smišljanju i sprovođenju planova – jer snažnih emocija nema, ne onih koje se mogu porediti sa zaljubljenošću ili ljubavlju.
Zaboravite na nekakve komplikovane osvajačke planove, na kompleksne strategije. Ne kažemo da se treba ponašati potpuno nekontrolisano, po principu „što na um – to na drum“, ali u ljubavi vam komplikovani osvajački planovi nisu potrebni. Ponašajte se lepo i pažljivo, i ako je ta osoba zainteresovana za vas, uspeće vam. Komplikovane planove ostavite za neke druge oblasti u životu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

foliranjeljubavmuškarciplaniranjeupoznavanjevezazavođenježene
Komentari (0)
Dodaj komentar