Pokušati ponovo sa bivšim dečkom?

U trenucima usamljenosti, kada mislite da ne postoji šansa da u skorije vreme upoznate nekog interesantnog, posle dužeg vremena javlja vam se bivši dečko. Nije vam jasno otkud on kada ste pre dve-tri godine raskinuli sa njim na najgori mogući način, uz svađu, viku i sa mnogo nerazjašnjenih pitanja.

Govori vam kako je dugo razmišljao o vama, kako ste vi njegova prva ljubav i kako ne može da vas zaboravi. Zahteva da se vidite i pomirite i usput priča mnogo lepih reči i daje objašnjenja za svoje ponašanje od ranije, naravno, uz obaveznu napomenu kako je ranije bio mlad i lud, ali sada je drugačije.

Postoji mnogo sličnih primera takozvanih „povratnika“, ali što se tiče svih njih, psiholozi kažu: „Ne pružajte im novu šansu!“

Primer Marije (26) govori o razlozima zašto je to tačno:

„Nikada nisam bila više zaljubljena u nekoga kao u mog bivšeg dečka. Varao me je i lagao dugo vremena dok nisam počela da se svađam i da tražim objašnjenje. Razišli smo se i kada sam se posle godinu dana sabrala i zaboravila ga, vratio se na kolenima, obećavajući kako će sve biti drugačije i kako je ranije bio mlad i lud. Govorio je da mu je potrebna stvarna i iskrena ljubav. Pomirili smo se, sve je bilo u redu dva meseca, a zatim je sve počelo po starom. Po drugi put sam bila ranjena i povređena. Takvi muškarci se nikad ne menjaju.“

Nemojte sebi dozvoliti da budete sa takvim muškarcem, jer će pre ili kasnije sve njegove ružne osobine isplivati na površinu.

Ponosno podignite glavu i recite sebi: „Bolje je biti sama nego sa neodgovarajućim muškarcem!“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar