Postoje 3 vrste veza, u kojoj ste vi?

Naučnici smatraju da se svi ljubavni parovi mogu svrstati u ove tri grupe:

1. Dramatičari
Kada se vidite sve je uzbudljivo. Strast i da dalje tinja. Seks je naravno fenomenalan. Međutim, kod vas ništa nije u znaku mira i harmonije. Skloni ste svađama i ljubomori. Često raskidate i mirite se. Ako ste mladi pa imate živce i volite i agoniju i ekstazu, ovakva veza vam i odgovara.

2. Veseljaci
Vama je u vezi sve bajno i veselo. Oboje ste optimisti i umete da uživate u životu. Zabavljate se i zajedno ali i odvojeno. Imate vaš svet ali i svoj lični a tako i treba da bude. Umete da komunicirate i rešavate probleme kompromisom. Naravno da se i posvađate ali nakon kiše brzo dođe sunce. Imate zajedničkih tema i interesovanja i reklo bi se da ste srodne duše.

3. Samotnjaci
Vi ste stalno zajedno. Čak delite i Fejsbuk profil. Moglo bi se reći da ste posesivni i veoma vezani jedno za drugo, ali to oboma odgovara. Nije vam toliko stalo do prijatelja, retko ih viđate. Partner je ceo vaš svet. Seks je nekad odličan, nekad ne, ali on vama nije ni toliko bitan. Najbitnija vam je bliskost koju svakako imate. Vi ste i prijatelji a ne samo ljubavnici. Retko se svađate. Izgradili ste svoj svet u kome maksimalno uživate.

Koja veza ima najveće šanse da potraje? Prva svakako nema. Bro dolazi do umora usled stalnih turbulencija. Jake emocije brzo sagore. Znate i kako kažu sve što brzo plane, brzo se i gasi. Drugi tip veze je skoro idealan i ima najveće šanse da potraje zauvek. Treći tip veze takođe ima šanse za uspeh ali se pazite prezasićenja. Pokušajte da izgradite i neki svet van tog vašeg.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

vrste veza
Komentari (0)
Dodaj komentar