Prečice do nezaboravnog ženskog orgazma

Ženski orgazam, prema nekim mišljenjima, još uvek nije u potpunosti istražen tako da mnogima, i ženama i muškarcima, predstavlja misteriju koju žele da otkriju. Kako biste svojoj partnerki priuštili nezaboravan seksualni užitak, pratite upute doktorke Glorije Bram, autorke knjige „Different Loving“.

Istražujete njeno telo

Tokom seksualnog odnosa izuzetno je bitno da se ne koncentrišete samo na neke delove njenog tela. Svaki deo ženskog tela je erogena zona koja se, iako različitim intenzitetom, aktivira pravim dodirima. Seks je proces istraživanja tokom kojeg upoznajte partnerove najskrivenije osobine, a posledica temeljnog istraživanja tela je nezaboravan orgazam.

Odvedite je na neobično mesto

Unesite novitete u svoj seksualni život. Odvedite je na neko neobično mesto i zavedite je na zadnjem sedištu auta. Osećaj da vas u svakom trenutku neko može uhvatiti samo će podstaći uzbuđenje i intenzivan, nezaboravan orgazam je zagarantovan. Prepustite se nesvakidašnjem doživljaju i razbijete monotoniju svog seksualnog života.

Udvarajte joj se

Nemojte dozvolite da seks postane samo potreba koja se mora zadovoljiti. Zavodite svoju partnerku, posvetite joj posebnu pažnju tako da ona oseti da želite da budete s njom, a ne samo da zadovoljite potrebu za seksom. Ona će osetiti vaše iskrene namere i vašu želju za intenzivnom bliskošću što je odličan put do njenog seksualnog vrhunca.

Preuzmite kontrolu

Seksualni odnos ispunjen nežnošću je odlična metoda da svojoj dragoj priuštite zadovoljstvo, ali to ne znači da nekada ne možete biti i malo grublji. Preuzmite kontrolu i stegnite joj ruke tako da ih ne može pomerati. Vaša partnerka će pokušati da se odbrani, ali će vam se eventualno, u potpunosti predati što će povećati uzbuđenje, a ove seksualne igre preuzimanja kontrole odlična su predigra.

Čitajte joj

Ne morate čitati neko erotsko štivo da biste na pravi način uzbudili svoju partnerku. Čitanjem učvršćujete svoj odnos prema njoj što stvara veći nivo intimnosti, a vaš glas će delovati kao odličan afrodizijak, savetuje doktorka Bram, a prenosi Klix.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

orgazan
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Šta kaže plavuša kad se sexa sa Pinokiom??? Laži, Pinokio, laži…