Preko hiljadu žena otkrilo: Ovu pozu u seksu stvarno ne volimo

Nije tajna da žene i muškarci imaju različito mišljenje o pozama u seksu pa tako i različite preferencije. To je još jednom potvrdila jedna anketa o seksualnom zadovoljstvu u kojoj je učestvovalo 1111 žena različite dobi. Jedno od pitanja u anketi bilo je i ono o najgoroj pozi u seksu.

Ispostavilo se da je ženama najmanje draga poza koju muškarci jako vole – obrnuta jahačica.

Iza ovog naziva krije se poza u kojoj muškarac leži na leđima, a žena sedi ili čuči na njemu okrenuta leđima. U anketi muškog magazina Men’s Health upravo su obrnutu jahačicu muškarci naveli kao pozu koji bi voleli da što više upražnjavati sa svojim partnerkama.

A zašto ženama nije privlačna? Prema priznanju ispitanica u anketi, ovu pozu smatraju poprilično dosadnom i monotonom. Nedostaje im pogled prema partneru koji im pruža željenu dozu intimnosti.

Okretanjem leđa distanciraju se od partnera koji im zbog udaljenosti i svog ležećeg položaja teško može pružiti ručnu stimulaciju erogenih zona. Takođe su priznale da zbog svih navedenih faktora u ovoj pozi teško postižu orgazam i zato je što manje praktikuju, prenosi Zadovoljna.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pozaseks.zene
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Zglobni Skoč

    Ali zato vole doggy, u kojoj isto ne vide partnera.Nego što im je kaubojka zamorna za noge, to im je problem.Jedino ove mlađe skakuću bez problema, ove malo starije se sve izvlače da ih noge bole, pa im je lakše da kleknu…