Privući muškarce

Mnoge dame se pitaju kako da privuku muškarce koji ih zanimaju. U suštini, nije toliko teško – može se desiti da se načekate dok ne naiđete na nekog ko vam se zaista dopada, ali ako ne odustanete, pre ili kasnije ćete naći i privući nekog.
Neki bi pomislili da ovakva pitanja sebi postavljaju samo dame neuglednog izgleda, ali nije tako. Ima ih koje su lepe, doterane, negovane, pametne, duhovite – a opet im ne uspeva nikog da privuku, i osećaju se frustrirano dok gledaju kako muškarci prilaze manje lepim, manje pametnim, manje duhovitim ženama, pa i onim kojima je glavna briga kako da izvuku što više novca.
Prvi i veoma bitan korak jeste da raščistite sa sobom kakvog muškarca želite uz sebe. Nije obavezno ići u najsitnije detalje, ali nije dobra ideja ni opredeliti se za nešto tipa "dve ruke, dve noge, jedna glava, nije na samrti". Može da pomogne ako zapišete šta je to što želite; takođe, bilo bi poželjno razgraničiti šta vam je zaista bitno, a šta bi bilo lepo, ali nije obavezno.
Sledeći korak jeste da izađete iz kuće – nije verovatno da će se muškarac kakvog želite samo tako pojaviti pred vašim vratima. Razmislile ste o tome kakvi vas muškarci zanimaju; na kakva bi mesta oni izašli, gde postoje šanse da upoznate takve? Recimo, ako bi muškarca kakav vas zanima interesovali sportovi, koji sportovi? Da li bi išao na utakmice ili mečeve, ili bi gledao prenos iz kafića? Ako želite muškarca koji posećuje teretanu, učlanite se i vi u neku koja nije samo za žene, pokušajte s planinarskim klubom koji organizuje putovanja za male sume novca ukoliko želite muškarca koji deli vašu strast prema putovanjima, i tako redom.
Da ne bude zabune: pomenuti izlasci treba da budu na mesta na kojima ćete i vi uživati. Žene koje se samosažaljevaju jer su same ne deluju privlačno, ljudi se uglavnom drže dalje od njih. Ukoliko se i vi dobro zabavljate na tom mestu, automatski ćete delovati privlačnije – zadovoljna, nasmejana žena je i veoma privlačna žena.
Potrudite se da pokažete bar neku dozu samopouzdanja, jer i to doprinosi privlačnosti – ali nemojte preterati, da ne biste delovale nadmeno, odbojno, i kao da vam niko nije dovoljno dobar. Ukoliko ugledate muškarca koji vas zainteresuje, nasmešite mu se – ako vam uzvrati osmeh, na dobrom ste putu.
Ukoliko ste dovoljno blizu za razgovor, recite nešto. Ne mora to da bude počinjanje dugačkog razgovora, niti otvaranje duše – prokomentarišite meč koji gledate, pesmu koja se trenutno čuje, vežbe koje on radi, komad njegove odeće… Bilo šta da pokrene razgovor – posle ćete već videti kako ide, i da li je on zaista neko ko vas zanima, a njemu će se vrlo verovatno dopasti takva nasmešena, hrabra dama kao što ste vi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

flertljubavmuškarciprivlačnostžene
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Ana Antić

    Sve je ovo fino u teoriji, ali je u praksi totalno drugačije… Naši muskarci pobegnu glavom bez obzira kada žena preuzme inicijativu. Još kada mu da i svoj telefon… Ha, ha, ha, pa zavući će se u mišiju rupu i nikada je neće pozvati!

  • marija Piper

    Ja sam prezadovoljna tekstom i samo bih htela da dodam da nema ničeg lošeg u tome da devojka učini prvi korak i slobodno da svoj broj telefona.