Probudite uspavana čula

Nalazite se u dugovečnoj, takoreći stabilnoj vezi. Vi i vaš partner još uvek se volite, ali kao da više ne postoji onaj erotski naboj koji ste oboje osećali na početku veze. Od faze kada ste se odmah po ulasku u stan bacali jedno drugom u naručje i strastveno vodili ljubav, danas vođenju ljubavi pristupate površno, uz (samo)opravdanje da seks ne može uvek biti dobar. Malo-pomalo stigli ste do ovlašnog poljupca za laku noć… Trgnite se dok nije sve izgubljeno. Potrudite se i stvorite atmosferu koja će oboma prijati. Stimulišite sva čula, ne samo dodir.

Afrodizijaci su poznati još od drevnih vremena. Pojedine namirnice bude uspavani libido. I sam proces zajedničkog spremanja hrane može biti uvod u ljubavnu igru. Začini, koštunjavo voće, riba, med i jogurt… U stvari, kao afrodizijak može poslužiti apsolutno sve što se nalazi u frižideru. Setite se samo legendarne filmske scene.

Gledanje podstiče maštu. Izbor nekog lepog mesta ili ulepšavanje spavaće sobe staviće partneru do znanja da vam je stalo do njega. Cveće, osenčeni prostori, stimulativne boje… Za muškarca ne postoji uzbudljiviji prizor od osvetljenog ženskog tela. Kako su dame sklonije diskreciji i polutami, biće vam potrebno izvesno vreme da se usaglasite.

Muzika je nezaobilazni deo ljubavne atmosfere. Odaberite onu koja vam najviše odgovara. Ne postoji univerzalna muzička podloga. Dok će neko, recimo, smatrati da je tehno stimulativan, drugu osobu to može iritirati.

Jedan od potvrđenih, instinktivnih načina pri izboru partnera jeste prepoznavanje po prirodnom mirisu. Muškarci su u tom smislu senzibilniji od žena. Arome koje izazivaju opuštanje predstavljaju odlične stimulanse, bez obzira na to da li ih koristite kao osveživače prostorija ili u vidu eteričnih ulja za masažu.

Koža je najosetljivija; elektromagnetnim vibriranjem dlanova prenosimo ličnu energiju koja motiviše, budi, uzbuđuje… Dlanovi su vaše najjače oružje u putenim uživanjima. Dodirom jakog erotskog naboja ili prisnim i toplim milovanjem govorimo više nego što pretpostavljamo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar