Psiholozi savetuju: Ovo NE SMEMO da radimo u vezi

Da li ste bile spremne na sve da biste osvojile i zadržale muškarca? Ugađale ste mu, kuvale njegova omiljena jela, kupovale poklone, odricale se svojih prijatelja i interesovanja, prilagođavale se njegovom rasporedu. Uvek ste se maksimalno davale, a skoro ništa niste dobijale od njega. To je znak da niste dovoljno cenile sebe. Vaš ceo svet se vrteo oko njega i dale ste mu sebe na dlanu. Niste umele na vreme da shvatite da u toj vezi ne treba da ostanete. Niste shvatile da zaslužujete mnogo bolje.

Zapamtite, ove stvari ne treba da radite kada ste u vezi:

Ne čekajte njegove poruke i viđanje sa njim. Ako nema vremena za vas, ne morate ni vi da imate vremena za njega. Izbacite iz života one koji ne pokazuju dovoljno interesovanja da budu u njemu.

Ne idite na sastanak tamo gde on kaže ako vam to mesto ne odgovara. Nemojte mu od starta povlađivati. Kasnije će biti samo gore. Zauzmite svoj stav. Devojke koje cene sebe i imaju svoj stav su i privlačnije.

Bežite od sebičnih muškaraca. Ako mu nije bitno kako se osećate i ne želi da ispuni vaše želje, onda vam on i ne treba. Zar nije svrha veze sreća oba partnera?

Ne opraštajte mu ako zaboravi vaš rođendan. To je znak da mu niste previše bitni.

Nemojte biti sa stipsama. Ako štedi na vama i vašoj vezi, sutra će štedeti i na vašoj deci.

Ne opravdavajte njegov poslovni neuspeh. Nemojte da budete sa lenjim čovekom. On neće biti dobar otac vašoj deci i pružiti im ono što im je potrebno.

Recite ako vam se nešto ne sviđa. Nema potrebe da ćutite i trpite. Muškarac kome je stalo učiniće sve da ne ponavlja greške i ne povređuje vas više.

Ne mešajte ljubav i seks. Naučite da prepoznate nekoga ko vas voli zbog onoga što vi jeste, a ne samo zbog toga kako izgledate.

Ne dozvolite da vas neko iskorišćava i laže.

Budite sa nekim ko pamti ono što mu pričate. Šta će vam muškarac koji vas ni ne sluša dok pričate?

Budite s nekim ko vam posvećuje svoje vreme. Bez pažnje nema ni ljubavi.

Naučite da poštujete sebe i pronaći ćete nekoga ko će poštovati vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubav
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    budite baba devojke i cekajte princa na belom konju 😛

  • Anonimni

    Savet muskarcima. Izbegavajte zene koje citaju ovakve savete kvazi psihologa.